Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ono SDP reče neče sa nacionalnim strankama HDZ i SDA... Pitam za jarana sdpovca..!
Priča o idejama je odavno šupljak. Ne postoje partije nego samo interesna udruženja sa različitim pričama i istim ciljem. A narod ovca kao i obično, svađa se između sebe zbog njih.
Jel ovo sda rece nece sa SDP-om? ...pitam za jarana!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
NIP na aparatima...
NiP i NS jedini ostali principijelni da nece sa SDA
Ogrešević o formiranju vlasti u HNK: Uloga NES-a može biti krucijalna, od SDA očekujem senzibilnost Uvijek je SDA bila senzibilna prema svojim partnerima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo za komuniste.Ništa bez crvenih
E sad kad građanima krene med i mlijeko i 😂🤣😅😆😁😄😃😀
šta kaže arman zalihić
A NES?
Vidi hadzije obraz i postenje grada Udavio se kravatom
SDA i HDZ su u vlast dva kantona gdje vlast bez njij nije moguc, HNK i SBK. To su specificni kantoni gdje mora dvije trecine. I papagaji koji laju, nije izdaja biti u vlast sa HDZ jer je to stranka iz BIH, vec je izdaja kada HDZu dajes sve sto ti trazi, das mu izborni zakon po volji das mu autoceste das mu ustavni sud. Das Dodiku sigurnosni sektor i financije.. To je izdaja i to radi trojka a sve radi fotelja.. Dosli na vlast drzavnim udarom.
Smith i korumpirani americki ambasador na aparatima. Pokusali su SDA da izbace svuda ali nisu uspjeli. SDA drzi vecina kantona, TK, ZDK, USK, HNK, SBK.. narod se budi i vise nepije trovanje preko medija, uskoro akobogda odose Smith i Murfy a SDA se vraca na sve nivoe vlasti
Iduce godine 29 godina kako Mostar nije izgradio nijednu fabriku i kako je zatvorio vrata aerodroma.Masalaaaa !
đe onaj iz Bihaća ????
Eh sada vidi kako ce trojka proći naredne izbore SDA je sve kantone povratila osim KS. Siguran sam da i to rovari.
Pokusali su HDZ i trojkasi da izbace SDA ali nisu mogli, cak im nije pomogao ni Smith ni korumpirani americki ambasador.
Benzin I šibica fali slici
Goli otok je bio mila majka za ovakve
😀😀😀😀😀😀😀😀😀
I nista se novo nece desit bit ce isto narednih 30 godina politicari ce kasirat platu nizasto 😂