Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt fasizmu, Sloboda narodu!
Druze Tito, mi ti se kunemo Da sa Tvoga puta ne skrenemo! Mi smo Titovi, Tito je nas!
Jao zaostalog naroda , dosli da se dive kipu . I onda se pitamo sto nam ide lose . Nismo ni zasluzili bolje . Bravar je otisao davno a nekad sam se smijao Staljinovim pristalicama u Rusiji a evo ta posast dodje i do nas . Covjek koji je prvo namamio u rat narod u kojem su procentualno najvise nastradali pa in onda nakraju pobrisao samo tako 1945 pa smo se morali zvati neopredjeljeni . Covjek za cijeg su vremena bile non stop hajke na bosnjake muslimane ( nisu ni prestale ) se velica od strane istih . Koji stoskholmski sindrom , trebao bi se zvati bosnjacki sindrom
Božanstvo zvano Josip Broz Tito. Da dragi Bog sačuva!
Bolje bi vam bilo da posjetite mezarje svojim roditeljima,neka ga slavi Srbija,njima je dao sve.............
Meni je žao ekipe koja se nikako ne može naviknuti na činjenicu da je Pokojni u vječnim lovištima već čitave 32 godine, dakle pola ljudskog života. Otišao je Franc Jozef, otišao je Tito, otići će i svi ostali. Shvatite da život teče, i da se vrijeme ne vraća natrag. Bolja vremena se stvaraju, a NE čekaju. I ne zaglupljujte svoju djecu ideologijama!
Komunjare smrde...bas kao i njihov krepali vodja.
kako ce Tito biti dobar kad nam je naseg Aliju poslao na robiju
Sve bih mogao podrzati, taj socijalizam i socijalnu politiku. Cak bih mogao podrzati i jedinstvenu Jugoslaviju, ali kad cujem bratstvo i jedinstvo povraca mi se. Stvarno. Evo jedna za nostalgicare. http://www.youtube.com/watch?v=2eumKzzoCdA
polahko obolicete od shizofrenije
Nije istina da je bilo posla za sve kad je notorna cinjenica da su desetine hiljada radnika(narocito Hrvata)moralo ici na Zapad da prezive jer nije bilo posla u Yugi.
DIKTATOR...