Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voda nelegalno trošena i na stadionu Koševo, VIK ispostavio račun od 45 hiljada KM! Odjel za kontrolu i nadzor KJKP Vodovod i kanalizacija utvrdio je da JU Centar za sport i rekreaciju koja upravlja stadionom "Asim Ferhatović Hase“ na Koševu, nelegalno trošio vodu iz gradskog sistema. KOS-ovac Ajandžić imenovao direktora koji je krao vodu na stadionu Koševo!
@Antiboot Kakav pametnjakovic!Tvoja narod i pravda sigurno nije ucestvovala niti u jednoj ilegalnoj stvari i muljazama to je sve opet nacelnik kriv.Mani!
Vazduh trepti kao da E. coli leti :D :D
Divno! Uvijek treba podržavati ovakve projekte koje u naš grad donose neke nove inovativne stvari.
Divno, divno, sve sto se desava lijepo u nasem gradu podrzavam, ma ko god to uradio...lijepo je vidjeti ovaj festivalski sjaj, turiste, lijepe ljude, jer stvarno dosta je ruznih dogadjaja i nije vrijeme da trosimo nas zivot na stalna ujedanja jednih na druge.
Nesto lijepo i inovativno, zaista nas grad sija u ove festivalske dane.
Od kako ja znam za sebe ( i moj dedo i moj babo ... ) onaj most od željeza se uvijek zvao Skenderija, zbog načina gradnje i kontsrukcije neki si ga zvali i Ajfelov. Onaj drugi betonski nema imena ..možete ga zvati kako želite ali on nje Skenderija most zasigurno.
Ovo je nesto novo i drugacije.I to je interesantno ljudima,turistima.Ovo ce svi doci da vide i slikati se.Slike odose u svijet i cuje se za nas grad.Super
Ureduje se korito rijeke Miljacke dio po dio.Prvo ekvilibristi,sad plutajuca fontana.Sve atrakcija do atrakcije.Bravo
Meni je super vidjeti nesto neobicno.To privlaci ljude i to je krajnji cilj
NEŠTO NOVO U NAŠEM GRADU, SVAKA ČAST
Zanimljivo skroz, drago mi je sto se ulaze u SFF,jer je postao svjetski događaj
Jako zanimljivo,treba nam sto vise ovakvih atrakcija koje uljepsavaju zivotni prostor.
Za pohvalu da se kontinuirano sprovode aktivnosti na uljepsavanju centra grada.
Drago mi je da smo bogatiji za jos jednu turisticku atrakciju,pogotovo za vrijeme SFF-a.
U PM KAKVA MORBIDNOST!
Sasvim sigurno ce plutajuca fontana uljepsati ovaj prostor,bravo za ideju i realizaciju.
Izgleda super,nesto novo u nasem gradu,interesantno za turiste i gradjane.