Komentari (1)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuvaj te se muski, pojestce vas zene haha...
PARDON. Smiritese usijane glave na forumu sve znate , a u stvarnom zivotu kakovamje. Licno mislim da treba dati vise moci, vise rukovodni mjesta , vise edukativni mjesta za nase gospodje, gospodjice.Visesu komunikativnije ,sensibilnije, osjecajnije, humanije , tolerantnije ustvari one sve probleme prevazilaze sa komunikativnosti , sa dijalogom. Kod njih nema kaubojski obracuna, revolveraski upada, tuca, mafijasa. Stvarnosu lijepe, simpaticne , seksi komercijalne, diplomate, domacice, I zatovas molim postovanje za ljepsi pol. Evo dajem jedan prijedlog davas drkadjije priblizim malo vise zanama. Apelujem na grad SARAJEVO da zaposli na neodredjeno vrijeme vise HOTESA za komunikacije i pruzanje informacija.Kadasam na odmoru u SARAJEVU svako nekoliko stotinjak metara u vjek nekom fali nesto???djeje ovo djeje ono, neznam .Svako mjesec dana kadabise mjenjale nove mlade HOTESE da pruzaju informacije licno mislim dabi doprinjele dase promjeni slika u mnogim segmentima nasega zivota.
Ma ja objasnjava dok mi levati ovdje kucamo one se pucaju!!! ;))
objasnjava neke stvari :))
Cuj 26.000 ih vise nego muskaraca, a nema ni jedne na forumu!! ;))
Svasta jebote..hajde neka fina koka nek mi se javi da je vodim na burek i bozu :?)
Lejlicu pozivam da mi se javi i puno je bubim
Pa to sam osjeti da ih ima vec 26000, neznam gdje bih prije
Jeb'o majku, 'ko voda dvije...l?
Ma lijepe nase Sarajke, nikad vas previse!!!!! ;)))
O cemu ba ova gore prica??? Ko ti ba ne valja??? Dodji pa ces vidjeti!!! ;)
sta se koji kur.. onda furaju ove nase cure ovoliko koda su pokupile svu pamet nego kada im pridje momak mora odma da ga safataju.. nema biranja..
hadzinice nije do nas, nego je do tebe.
tuzno i zalosno a i ovo sto ima muskaraca nis ne valja :) jadne mi zene.....
ljudi treba da se razmonzavamo. zato pozivam vas sve na masovno jebavanje.