Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvi red..osim fratra, popa i onog jednog..sve sda botovi..vidi im se po facama🤣🤣🤣🤣
Dado svaka čast! Vrijedan si, kreativan, radiš na promociji BiH. Trebao bi biti uzor mladim ljudima. Ako svako da bar mali doprinos imat ćemo bolju BiH.
Gledaj ovih ratnih profitera i svercera,poslijeratnih zlatnih ljiljana.Danas u parku obiljezavaju 15.04.nigdje ni jednog pravog borca,sve klosari zlatni ljiljani,nisu sreli vojnika na suprotnoj strani,pljačkali jedino po selima iz kojih su protjerivali civilno katoličko stanovništvo od Juka do Borovice,
krovove ljudima poskidali i na svoje vikendice i kuće nosili,dovoljno otici samo u Juke i vidjeti sta su radili,dok su pravi borci bili na Vozućoj i ostalim ratištima,ovi razbojnici krali po selima Kaknja.FUJ !
imate vasih uspjesnih kakanjaca koji rade van kaknja i koji su profesionalci u svom poslu a vi placate zenicaninu. Zanimljivo. Sretan Dan opcine Kakanj od Sarajlije.
Dado jest iz Zenice ali je Bosanoc i promovise cijelu BiH, pa je tvoj komentar totalno bez veze.
Ja ovdje nigdje ne vidim izlozbu nikakvu? Dado ima fenomenalne radove i realno zasluzio je bolji prostor i bolju izlozbu od ovoga što ja ovdje vidim! Ne mogu ovih opcinskih na brzinu organizovanih evenata nikako. Sve fuš i fukarski izgleda.
Izložba je na ekranu a ne papiru...