Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dokazani koljaci i palioci hodaju po Bosni, a hapse ljude koji nesto "vrbuju" i drze predavanja... koji apsurd covjece !
ubrzo će cijela BiH biti maoča.kakvo je stanje u ovoj f..... državi.
Pitali ibn Teyymiyu (jednog od najvećih učenjaka islama komotno možemo reći, ko ne zna) gdje su pravi muslimani, gdje su vjernici? Kaže, pravi vjernici su u zatvoru, preselili su ili su u boju (ratištu). A i sam Ibn tayymiyah je bio u zatvoru, kao imam Hanifa (utemeljivač "bosanskog" islama) i mnogi drugi, pa tako i ovaj brat gore, da mu Bog olakša, amin. Sve rečeno, muslimani pronađite se koga podržavate :) Pozz
@WHOCARES2, da nisi možda i ti bio kod njih na ispiranju mozga? Priberi se malo i ne miješaj kruške i jabuke!
@franciskus2, ma daj, ne zezaj više, dosadan si! Čuj Turkinjo??? Nemam ja nikakvu vezu sa Turskom. Moji korijeni su u Bosni, tako da sam i ja dijete Bosansko. Pogrešno je da Muslimane nazivaš Turcima. A ISIS? Neka idu dođavola svi koji čine zločine!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedan smrdljivi bradonja iz Maoce manje...ali ima njih jos mnogo...treba to sve smece pohapsiti...
maoča,zavidovići,živinice na aparatima.
spermogutačica se nešto usplahirila.. da ti ga nije zavuk'o neki boban .
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
treba reci Austrijancima da ga ne vracaju vise nama.
stisli kurdi zatucane kozoyebe, pa ih prpa uhvatila. ahihihi.
čim su gerilci stigli u kobani, ove je uhvatila panika.. amerika jedino pruža podršku iz zraka. Kurdi su sami izvojevali ovu pobjedu.
a gotivis kad ove hapse...a vidim gotivis i da izvozis oruzje u ukrajinu.....glupi bosnjaci
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
mi samo imamo postene ljude , on nije nas ...
masala :)))