Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hercegovina je podregija regije Bosna, ne znate ono osnovno: https://bs.wikipedia.org/wiki/Bosna_(regija) sluge kolonizatora
samo nam lažu za kišu a nema je kod nas u Hercegovini već 3 mjeseca. ljeto je dosadilo svima više, kiši ni nagovještaja, sve izgori, ljudima od vrućine i dima nije dobro, negativno utiče na nas skroz... ljudi su očajni za kišom, sve se posušilo, nikad se nije desilo da u 3 mjeseca ni sat vremena ne pada kiša. ma ni kapi! LJETA MI JE PREKO GLAVE -.-
eto kise iza brda
Najvise pjanaca,mjesoviti brakova i ateista je u hercegovini.Bozija kazna
Ma pun mi je k,,,ac ovih vrucina
naravno da sam ja kriv za sve ovo procitajte clanak o meni i bit ce vam jasno... a idite u crkve, dzamije, sinagoge i molite Boga za kisu!!!! kisa je Boziji bericet, milost Bozija ;)
@@PODregija Ti si očito iz redakcije klixa. Kad bi vi novinari počeli nazivati stvari pravim imenom, riješio bi se dobar dio problema. Ime BiH je političko ime koje je nadjenula kolonijalna sila i nema veze s geografijom tj. pojmovima regija, što vi miješate kao jabuke i kruške.
Kojih kolonizatora? I kakve ima veze ovo sto spominjes s ovom temom? Mislis li da ce nam se svi problemi rijesiti ukoliko se Hercegovci budu nazivali Bosancima?
pa bolje da su kakvu babu doveli da prognozira vrijeme, kad je koljeno zaboli odmah zna kakvo ce vrijeme biti.... :(
sjećate li se snijga prošle zime.... isto smo vako kukali..... šta je sljedeće ?
bojkotujmo američke instalacije koje sprječavaju kišu!
ja ljeta nikada nisam nešto posebno voljela, a sada slobodno i ja mogu reći da ih mrzim. mnogo lakše sam podnijela onaj snijeg u februaru jer je trajao 2 sedmice, a ova nesreća traje već mjesecima. -.- šta ako više nikada ne bude kiše zbog ovih antena?
Ljetno sam dijete i za mene je ljeto bilo naj, naj, kad su godišnja doba u pitanju. Nakon ove godine, mogu slobodno reći da ljeto mrzim, bukvalno.
H.A.A.R.P projekat - sjebaše sve živo http://www.depo.ba/front/americka-tajna-tehnologija-haarp-uzorkom-susa-i-zemljotresa-u-bih-i-regionu
Ma nema,izgori sve :S