Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je nama nasa borba dala. NIje bilo agresije (Medjunarodni sud presudio), drzava podijeljena na dva (fakticki tri) dijela u kojem svako svoga uzima sakom i kapom, zlocinci se kaznjavaju simbolicnim kaznama il pustaju na slobodu (kad se samo sjetim onih osumnjicenih ubijenih u operacijama hapsenjea od strane SFORa, koji levati..danas bi bili na slobodi i imucni), dok zrtve silovanja nemaju nisu dobile nikakvu pomoc od drzave i stide se da pricaju o svojoj tragediji (zbog porodice i drustva) il ratnici i vojni invalidi koji se samoubijaju jer nemaju dovoljno za svoju i egzistenciju svoje porodice... Dakle nastavite mrziti drugoga jer sve je to dio plana u kojem ste vi donji a oni gornji!
Ispade da jedino mi iz BIH nismo odvajali i ulagali u te stanove koje vracamo u bivsoj drzavi.
Oficirima bivše JNA ništa ne treba vratiti!!!To je najveća bagra što postoji! Imali su sve moguće privlilegije u bivšoj državi, ali na početku rata kada su se trebali pokazati kao pravi vojnici i oficiri, oni su popuštali i povlačili se pred šačicom sarajevskih kriminalaca i narkomana....
treba im vratiti, za početak sve one topničke granate, tisuće tona municije i drugih sranja koje su bacili na nas
bob.dylan @ idi jado slavi Bozic kao vecina normalnog svjeta,a ne u januaru, kod vas je izgleda sve naopako :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
malo veća glupost, vraćanje "stanarskih prava", jer stanarskoo pravo nije imovina i o tome postoji presuda EUS-a. ispada da agresor umjesto da plati ratnu štetu, još dobija i materijalnu nagradu
nikog nisam imenovao, već mislim da je generalno propis bezvezan, a što se tiče građana koji su dobili nešto od firmi, ajdede, a što se tiče jna dao bih im samo po guzici, a i većina nisu državljani bih, niti imaju reguliran status ovdje, već se uglavnom radi o došljama iz srbije, pa neka ih srbija zbrine,
Samo vraćajte, ko još mari za sukcesiju imovine u bivšoj državi na koju se pozivaju Slovenci kad je devizna štednja u pitanju, bitno je da ne date dijelu svog naroda da otkupi stanove u kojima živi 50 godina i obeštetite bivše vlasnike (takođe iz svog naroda).
Samo vraćajte, neka oni isti koji su vršili opsadu Sarajeva 3 godine šetaju gradom ponosni.
Haj sto ce setati nego ce steci finansisku korist a tamo negdje u srbiji ili rs vlada rs'a mu je dala vilu kao lojalnom četniku.
@Zvornik BiH takvi ponosno ne setaju Sarajevom jer i ne smiju doci u njega. Vratili su stan a sad ga prodaju but zasto da se rijese. Pa nece i ne smiju setati, jer bi ih uhapsila nasa policija zbog ratnih zlocina.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
izgleda ovi vojni stanovi se samo vracaju u BiH,a sta je sa Slovenijom,Hrvatskom,Srbijom ITD.nikom se nista ne vraca :(
U Srbiji nisu ni oduzimani stanovi, ko je prije rata bio vlasnik i sad je ako nije sam prodao.
Hrvataskoj INA-i vracene su sve benzinske pumpe u Federaciji a Energopetrolove pumpe u Istri u Hrvatskoj otete i napravljen nekakav hrvatski Energopetrol. Za to su krivi domaci izdajnici koji su ako nista mogli INA-ine pumpe oteti i dati ih Energopetrolu sve dok ovi nama ne vrate prave nase pumpe po Hrvatskoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)