Obavještenje iz Podravke
0
U BiH nema opasnih Eva skuša fileta
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa majku mu, mi nikad nemamo razloga za zabrinutost, uvijek je kod nas sve ispravno, uvijek je to-sto-je-pokvareno ustvari isporuceno na neku drugu planetu... pih
vratija se šime i donija pokvarenu ribu !
nema ih vise sve smo ih pojeli :)
Dragi moji Bosanci i Hercegovci dabogda vam Jana glave došla! To vam od srca želim!!!
Šime je nama samo otrovne i donosio, zato ih ne možete naći ;)
Eto je na ciglanama već se prodaje,pola mare jeftinije (džaba navali narode).........ništa nesmije propasti!!!
pa mi imamo naših kvalitetnih proizvoda, ali ne, mi moramo kupovati nešto što je u trendu i da je strano jer je \"kvalitetnije\". ok morska riba to nemamo, ali i kod drugih proizvoda je isto. klasičan primjer je koliko pitke vode uvozimo i MI KUPUJEMO, ali \"jana\" je \"jana\". znam ja nas, \" ebo ti nas.
Ne zele nas na njihovom moru, truju nas njihovom ribom, sta je sljedece????!!!!
nema, ali dolaze za koji dan nakon sto ih povuku iz hrvatske i prekucaju serijske brojeve na konzervama. ocekujem akciju i super cijenu u konzumu.
Kome če nego nama levatima otrov prodavat jer mi smo sami sebi neprijatelji nemamo nikakve kontrole samo one kobajagi da se par stoja i sve prolazi crkli dabogda
vratia se Sime...