Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA LJUDI NE DIRAJTE IM PLATE I OSTALA DOSTATNA PRIMANJA,PA KAKO CE NAM JADNI POLITICKI PREDSTAVNICI PREZIVJETI I DA LI CE IM OSTATI SNAGE DA NAS MOGU I DALJE J......I MOLIM MMF DA ODUSTANE OD TE IDEJE NEGO DA IM MAKAR JOS 100 % PODIGNU VISINU PRIMANJA AL U G....U
Sta rade svi ti mnogobrojni ambasadori po cijelom svijetu?Naravno skoro nisata ili jako malo.A za njih se izdvaja jako puno za rentanje kuca,placanje automobila,gala vecer ....U sustini puno muke ni za sta! Sto ne bi zatvorili neku od njih i ustedili ogromne cifre novca.Nego zele stediti na socijalnim slucajevima.Ukinuti roditeljima poginulih boraca koji su izgubili sve i onih simbolicnih 50ak maraka.
hhahah ko da ce se ovo desiti...imaju oni sebi jos da povecaju plate kao sto su i uradili do sada vise puta... da samo o sebi brinu svima je u BIH dosada jasno sramota sta smo izabrali
Ne smanjiti plate , nego vam oduzeti sva primanja i opljackano pa da radite kao volonteri ili jos bolje nikako kako ste i naucili ,nerad ,nerad, pljacka , pljacka. LOPOVCINE!
jadni oni, ostace gladni
garant ce prije smanjenja sebi povecat pa onda smanjit svima da bi oni ostali na istom
\"nepopularne mjere, koje će sigurno izazvati različita tumačenja\"... ma nece valjda?. mislim ta tumacenja, biti toliko razlicita... \"Volio bih da se shvati da ovo nisu ucjene ili uslovi MMF-a, jer mi nudimo pismo namjere MMF-u, a ne MMF nama, ali je tačno da smo radili u koordinaciji\" nesto kao nije do njih (jer stvarno i nije),.. ali eto to mi kao zajedno odlucili (kao nisu to samo mjere vlade).
onda smo fakat najeba_i