Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to ono u Bijeljini sto na Seseljevom sudjenju se vrti stalno? Kao, krenuo neki bosnjo na konju da baci bombu na kafic pa neki radikal pucao i ranio ga u nogu! Kaze Sesko: \"Ma, i ja ga osudjujem sto je pucao, mogao je pogoditi konja\"!!!
DIDI tvoj komentar je zaista dobar \" lažno prijavljivanje\" a dinamit pronađen. Sipa \"izvršila oko 54kg eksploziva\" pa ovaj tektopisac nije normalan. kod koga je pronađen exploziv. Turci evo vam razloga da opalite po gos. DODIKU
Kad se šupanija očisti triba dovest mlade župane da pričeste županice šiparice u mladoliz.
Hercegovacko Neretvansku zupaniju treba ocistiti od raznog muslimanskog sljama koji se nakotio tu zadnjih godina .
Ako se opet zarati sumnjam da će baš ovi što se trenutno proganjaju ići na front. Al će biti veselo u pozadini. U Bijeljini baš nešto nisu birali ko je vehabija a ko sekularista, sve išlo pod nož.
@didi Za ogranicene i maloumnije...pronadjen je eksploziv ali su odredjene osobe lazno prijavljene da imaju vaza se tim eksplozivom... Kao kad bi se u autu ispod tvoje zgrade pronasla droga, a neko lazno prijavio da droga potice od didi..clear?
Svaka čast tekstopiscu, ja samo ne znam šta se ovdje desilo, jel pronađen eksplziv ili nije, ako jeste, što privedoše lice zbog lažnog prijavljivanja? Osim toga kako je to Sipa \"izvršila oko 54kg eksploziva\". Ili se mamurno ili se nema pojma o čemu se piše.
Vijest je nedovoljno informisana. Privedena su dvojica Vehabija kod kojih je nađen eksplozivni materijal. U akciji SIPA-e oduzeto 50 kg eksploziva i uhićena dva pripadnika vehabija na području Jablanice
Malo zanimljivo vidjeti promjenu na ovim rukovodecim mjestima kad je sigurnost u pitanju, dok je bio onaj sadovic, evo koliko se to prosirilo, a on palmudio kome god je stigao!!! A bice i da je do onih stranih tuzilaca, dok su oni sudili Srbima i za nestalu komsijinu kokos, dotle misevi kolo vode!!!
kada se osvrnem na komentare \"ljudi\" ako se spodobe koje komentarisu mogu nazvati ljudima jedini zakljucak do kojeg mogu doci je taj da smo dobro prosli kakvim smo budalama okruzeni
Gdjo Baronesa ja najvise volim one clanke gdje mogu da pjenim malo i lajem po Srbima, zato danke gdjo Baronesa sto ste mi omogucili da svoju terapiju sprovodim na internetu i lajem i lajem i lajem i tacka!!! Bas mi je pravo zadovoljstvo a kad ne budem mogao da lajem i lajem i lajem, ondak sam u pravnoj drzavi i tacka, onda je kraj i tacka!!!
mislis stari novi most
Uzese nam dinamit. Kako cemo sada rusiti Stari Most?
Gdjo Baronesa, lazu gdjo Baronesa, mi smo pravi patrioti i hvala na podrsci gdjo Boronesa i vi znate prepoznati prave patriote i tacka!!! Necu vise da komentiram gdjo Baronesa, ove teme izbjegavam stalno i tacka!!!
Jesu li ovo oni dvije skole pod jednim krovom ili jedna skola pod dva krova ili vise skola pod vise krovova ili skroz bez skole ili kako? Stvarno zbunjujuci ovi demokratski pokreti kod vas, ne moze se niko snaci koja je ponuda tu na hastalu?