Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vječni rahmet i El Fatiha za duše bosanskih šehida!
Poseban rahmet i El-Fatiha za bosanskog šehida Igora Pavlovića!
aha "bosanski" sehid?! opet nesto novo :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za sve ove Srbe sto mlate gluposti, jer samo to i znaju. Imali ste sve, sta imate sad ? Bosna slobodna od Bihaca do Bijeljine, od Bijeljine do trebinja od Trebinja do Livna. Znate koji merak klanjati namaz u dzamiji u Doboju ? Ubili ste 200.000 civila zato sto ste najvece kukavice koje su ikad hodale Planetom. Vase vojske su pred ARBiH bjezale ko kad su bjezale pred Turcima na Kosovo Plju gdje su vas istrijebili skoro. Sta svima vama koji se izjasnjavate kao Srbi pise na pasosu ? Na licnoj karti ? Na novcu kojim prehranjujete saku jada od porodice ? Na tablicama na automobilu ? PISE BOSNA I HERCEGOVINA, zato se poklopite. Dejton je potpisan zato sto Evropa i Amerika nisu htjele vecinski muslimansku drzavu, kad je ARBiH trebala da krene u zadnju ofanzivu i uzme Banja Luku i oslobodi citavu BiH, kad su svi Srbi za Beograd s traktorima krenuli bili, Bill Clinton rekao STANI, bombardovat cemo, potpisujte mir. Alija nije mogao znati da li ce on to zaista uraditi i nije imao izbora.
Koja fildzan drzava ? Doci cu vam na kucna vrata bilo gdje "van fildzan drzave" pa da vidim kakva je to razlika tu i ovdje. Bosne bilo kad Srbije s glave nije bilo zapadno od Drine. Bosanski jezik osnova Sprskog jezika, pitajte roditelje neobrazovana djecurlijo gdje je Vuk Karadzic isao kad je pisao Srpski jezik. Dokazano da BOsnjaci nemaju genetske veze s Hrvatima niti Srbima, onom idiotu Ideologiji sam dokazao, dokazat cu i vama glupanima bez ikakvih problema.
Tvrtko na sve tvoje fraze koje skupljas preko tv-a pa ovde ponavljas mogu ti reci samo sledece: CRKNI OD MUKE. Pobedili ste u ratu tako sto mi imamo pod kontrolom 49% drzave a vi sa hrvatima delite ostatak? Klanjaj ti u Doboju niko ti ne brani niti ti je ikad branio ali kad izadjes iz dzamije onda vaze evropski zakoni, zasnovani na hriscanskim tradicijama evropskih naroda. Nikad nikakav šerijat niti islamski zakoni nece vaziti na teritoriji Republike Srpske, a ti na tvojih 24% izvoli pa radi sta hoces. U RS su svi dobrodosli koji su spremni da postuju njen Ustav i zakone.
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
el-fatima svim muslimaski zlocincima
Ne dozvolite da nam Hrvati ili Poljaci uzmu prvo mjesto u on-line glasanju. Izdvojite 5 sekundi vašeg vremena i glasajte za našu ekipu IAESTE-a, http://65th.iaeste.org/competitions/members-video-competition/submitted-videos/ pored ovog videa kliknete vote Feel our vibe! LC Sarajevo, Bosnia and Herzegovina. Glasanje možete ponoviti svaki dan.
Hrvatska je ocistila svoju teritoriju od domacih Hrvatskih pravoslavnih pobunjenika koje je naoruzala JNA ( jugoslovensko-srpska narodna armija) koja je kobajagi bila bedem odbrane i zastite SFRJ ili bivse nam pokojne/rahmetli drzave svih naroda i narodnosti koja je takodje bila protiv Bosnjaka a u ono vrijeme Muslimana, sa velikim M. Dakle, Kosovo, takodjer, cisti teritoriju os istih domacih Kosovskih pravoslavnih pobunjenika. Bjezanjem od Vojne Sile Kosova i Hrvatske, Skoncentrisani i opskrbljeni, sklanjaju se u Bosnu i Hercegovinu gdje zapocinju Agresiju na drzavu Bosnjaka , Srba i Hrvata i ostalih. Stvaranjem tenzija na nacionalistickoj osnovi zapocinju Agresiju na Bosnu i Hercegovinu i uspjesno okupiranu drze 75 posto drzave RBiH. Tri godine je trajalo bombardovanje civilnih objekata i ubistva civila stvaranjem logora i konacno Genocid u Srebrenici. Konacni slom pobunjenika i VRS zadaje mlada Armija BiH i tjera Agresora do Drine. Nazalost, svijet se sazalio i dao im je tor RS
Kada ova drzava nebrine za mrtve, pa kako će za žive? A sto se tice boraca koji su podjeljeni na one koji imaju i oni koji nemaju a i netreba im, drugim riječima jedni imaju pravo dok drugi neostvaruju jer nemaju ništa takav je zakon o boračkim povlasticama koji daje jednim, a drugima ne.
@ratna polubenica i @mutko kontramaric ja vas samo mogu pitat : WHO IS YOU??? :D vas dvojica trebalte malo otic na odmor u psihatriju u SA evo vam http://www.jagomir.ba/ nek vas ljice od vase bolest :D
Memo Pravi nik si si dao,dodji kod tatke i povuci me za srednju nogu! Haha,cuj memo! Da te nije trebalo bi te izmisliti!
@ljutac znam ja da ti volis muskarce :)) kako je bilo u splitu ove godine :)))
Multietnicari slave svoje sehide. Bas me zanima ima li medju zvanicama i svih bjelosvjetskih mudzahedina koji su se borili za multietnicku i gradjansku Bosnu ili su trenutno zauzeti u borbi za multietnicku Siriju.
Ja neznam sta je se odbranilo. 49 % BiH je Republika Srpska a 51 % BiH dijeli se sa Hrvatima. I tu se borilo izmedzu sebe. Sta ostaje Bosnjacima??? Kako ovde pise neki ostaje Bosnjacima Rezervat i da to nije ziva istina bilo bi smesno. nisu samo bosnjaci se borili za ovu Federaciju BiH nego i Hrvati i Srbi!!! Nisu oni Sehidi valjda??? Kakva jedinstvena BiH? Gdje? Kad svako samo svoje zali! ebes taku drzavu. napravil ste od bosne novu palestinu!!
Ja mogu u svaki dio Bosne otici kako hocu i kad hocu hoces li mi to ti zabraniti?
pa idi onda ako ti se ide. ali ako ides onda bez mrznje i politike.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Poturice slave poraze eh bijedo kako bi nam danas bilo da vas nebjesi
eno imate hrpu gradova gdje ste iskorijenili sve što nije srpsko,tamo sad sigurno cvjetaju ruže vama fino,puni stolovi hrane,neznate šta ćete od para,busate se u prsa kako sad tu žive samo srbi,niko vas nedira niti gleda poprijeko,jelde uživate u životu,ma isplatilo se pobiti djecu i žene,poklati nenaoružane turke koji su ovdje došli prije 600 godina
Mito, Primi me za kito!
Sjetili se stanovnici okolnih gradova.... Tuzlaci znaju samo psovati muslimane što su im ubijali Srbe... Zamisli koliko bolestan moraš biti da nakon Srebrenice to izjaviš *** im tito mater svima ponaosob, stoka zadojena komunjarska.
ma bolestan si i ti ako pises takoe gluposti! dosta je bilo te price da su samo srbi klali u bosni. znaci da je za tebe uredu ako su ubili srbe??? onda nemoj da kukas za zrtve u srebrenici jer ti nisi bolji od onih sto su tamo ubijal muslimane!! nista nisi ti bolji budalo jedna NEPISMENA!
To ti je vjerovatno babo prepričav'o svoja iskustva sa linije Linz - Salzburg.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hvala Bogu njihova smrt nije bila uzaludna, Bosna je odbranjena. A svaki novi pokusaj rusenja ove drzave, zavrsit ce 100 puta gore nego '92-'95. Sad smo jaki k'o zemlja ! Za sve koji ne znaju u Armiji RBiH je bilo i SRBA i HRVATA, cak na visokim pozicijama, i ratovali su svoju domovinu, a nisu kao ostali izdajnici okrenuli ledja DJEDOVINI i napali na svoje.
Ima li medju ovim šehidima srba i hrvata?
Odbranili li ste vi samo taj rezervat u kome zivite zvani federacija. A krenite jos jednom slobodno, ali recite ovima u Svedskoj da vam rezervisu smjestaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hvala svima koji su na bilo koji nacin pomogli da imamo svoju drzavu,a posebno poginulim borcima koji su svoje zivote dali da bi mi danas zivjeli na ovim prostorima.Nek vam je vjecni rahmet.El-Fatiha
Na ovim prostorima zive samo oni koji nemaju gde da pobegnu. Svi koji su imali i najmanju priliku napustili su ovaj usrani protektorat gde radis 12 sati dnevno za 400 KM. Tako da ti tvoji borci su samo pomogli da se od vas 1.9 miliona muslimana 1991. sada ostane po optimisticnim prognozama jedva 1.7 miliona. A to ce uskoro i popis ozvaniciti. Rat je zlo i niste trebali ni vi ni vasi borci da ga izazivate.
ma ko je počo rat,ja sjedio kod svoje igro šaha kad ste vi počeli pragom tući po kućama,došli iz neke vukojebine kod manjače i hoćete etnički čistu bosnu za sebe,e dobiće te al u kurcu
Koji su dali živote za pokušaj stvaranja države bošnjaka.....mislim da je ovako istinitije i poštenije da glasi naslov
Nismo mi prvo uzeli oruzije i napali komsije.
rat je poceo tako sto ste vi ubili srpskog svata.
PRIKAŽI ODGOVORE (27)