Za sve ove Srbe sto mlate gluposti, jer samo to i znaju. Imali ste sve, sta imate sad ? Bosna slobodna od Bihaca do Bijeljine, od Bijeljine do trebinja od Trebinja do Livna. Znate koji merak klanjati namaz u dzamiji u Doboju ? Ubili ste 200.000 civila zato sto ste najvece kukavice koje su ikad hodale Planetom. Vase vojske su pred ARBiH bjezale ko kad su bjezale pred Turcima na Kosovo Plju gdje su vas istrijebili skoro. Sta svima vama koji se izjasnjavate kao Srbi pise na pasosu ? Na licnoj karti ? Na novcu kojim prehranjujete saku jada od porodice ? Na tablicama na automobilu ? PISE BOSNA I HERCEGOVINA, zato se poklopite. Dejton je potpisan zato sto Evropa i Amerika nisu htjele vecinski muslimansku drzavu, kad je ARBiH trebala da krene u zadnju ofanzivu i uzme Banja Luku i oslobodi citavu BiH, kad su svi Srbi za Beograd s traktorima krenuli bili, Bill Clinton rekao STANI, bombardovat cemo, potpisujte mir. Alija nije mogao znati da li ce on to zaista uraditi i nije imao izbora.
Koja fildzan drzava ? Doci cu vam na kucna vrata bilo gdje "van fildzan drzave" pa da vidim kakva je to razlika tu i ovdje. Bosne bilo kad Srbije s glave nije bilo zapadno od Drine. Bosanski jezik osnova Sprskog jezika, pitajte roditelje neobrazovana djecurlijo gdje je Vuk Karadzic isao kad je pisao Srpski jezik. Dokazano da BOsnjaci nemaju genetske veze s Hrvatima niti Srbima, onom idiotu Ideologiji sam dokazao, dokazat cu i vama glupanima bez ikakvih problema.
Tvrtko na sve tvoje fraze koje skupljas preko tv-a pa ovde ponavljas mogu ti reci samo sledece: CRKNI OD MUKE. Pobedili ste u ratu tako sto mi imamo pod kontrolom 49% drzave a vi sa hrvatima delite ostatak? Klanjaj ti u Doboju niko ti ne brani niti ti je ikad branio ali kad izadjes iz dzamije onda vaze evropski zakoni, zasnovani na hriscanskim tradicijama evropskih naroda. Nikad nikakav šerijat niti islamski zakoni nece vaziti na teritoriji Republike Srpske, a ti na tvojih 24% izvoli pa radi sta hoces. U RS su svi dobrodosli koji su spremni da postuju njen Ustav i zakone.
Prikaži sve komentare (132)