Kradljivci nisu pronađeni
0
Tuzla sve poznatija po obezglavljenim bistama
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cigani , ko ce drugi biti , tako i sahtove kradu
Narode, budimo realni: Od svakog bronzanog spomenika se može obezbijediti ogromna količina krompira ako ste gladni i siromašni. Ako i ja ikad opet doživim glad i siromaštvo, bez dvoumljenja ću demontirati i unovčiti skupocjeni spomenik u nekadašnjoj sarajevskoj kasarni maršala tita.
Bronzane statue! A sta mislite ko po Sarajevu krade sahtove? Jako tesko pitanje.
Svedska glumica Greta Garbo... Ta ce ona po Tuzli?
@mrav4 Sto si se ti ufatio Vjerskih objekata,molim te ? Ti to neki new age arhitekta,pa ces da proektujes nove dzamije ? Ajde ba ne riSe bezveze.... ako ti je toliko zao siromasnih ti lagano prodaj sve sto imas i daj u dobrotvorne svrhe !!!!!!!!
Krovove od džamija (bakar) zamijeniti crijepovima, a bakar da se proda za hranu. Klupe i stolove u crkvama ( debela skupocjena drvenarija ) da se zamijeni jeftinom plastikom, a ta drvenarija da se donira siromašnima. Prosto i efikasno. A umjetnici neka pokušavaju da komercijalizuju svoju aktivnost na jeftin način. Knjige i biblioteke čuvati jer one su neprocijenjivo bogatstvo ( osim jugoslavenskog marksizma ).
ama pravo si me pogodila/pogodio, ko si da si. upravo to je, sirota bosna s nama, siroti mi sa samim sobom, baš boli - plače mi se
a što će nam uopće te statue? koliki promil bosanaca danas ima pojma ko je Mozart ili Greta Garbo - za Martina Lutera su možda i čuli, posebno ako ima koji luteranac, ali za Kinga čisto sumnjam. ne znamo ni vlastitu prošlost, zašto bismo se bavili tuđom? a siroti bolonjci se još pokušavaju praviti pametni, ne kažem da su oni krivi, niko ne zna ni dva i dva, kamoli nešto dalje. najbolje brate kao sa galerijom u sarajevu, zatvoriti sve muzeje, biblioteke ionako više ne postoje, sve je (fol) na internetu, pozorišta, eto vam haris pašović i ibro spahić, nek oni haraju sa kulturnim manifestacijama. a sve bronzane kipove - a zašto ne i krovove džamija i crkava? - zajedno sa poklopcima šahtova dati ciganima, oni će bolje nego mi znati šta s njima
Ionako su i Greta i Wolfgang i Amadeus kjafiri.
Hej \"husino\" problem poklopaca na šahtovima se može jednostavno i jeftino riješiti: ARMIRANI BETON. Dakle betonski poklopci koji imaju dovoljne količine armature nisu profitabilne za prodaju. Kontaš ???
Nabijem ja ovu drzavu na neku stvar. Kad ovi hostapleri od pajkana love postene ljude za prekoracenje brzine od 10 km/h i sto neko nema ono ref. prsluce ili inspekcije love ljude ako u svojoj sumi sijek udrva bez dozvole da ne pokrepu od zime, a ova ciganija pokrade i biste a takodjer i poklopce od šahtova. U tz fali skoro svaki 3 poklopac .... katastrofa u koje krajnosti ide ovo drustvo!!! TO se radi po principu zajebajiiii postenog a budale i lopova se krajči!!!
@sarajlija nisi ti sarajlija, ti si saban. U Tuzli je vrlo mali procenat skolovanih roma. Jos nam je koza ostala.
Nek stave bistu Jasmina Imamovića niko je neće ni pipnuti.
Idemo raja: \"Bosnoooo moja aaaaa divna mila, lijepa gizdavaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa\"- nebi dalje. Boli.
Narode, znate li samo koliko ima zlata u svijetu po džamijama (ukrasni ornamenti ), i bronze po crkvama ( zvona ) ... znate li koliko se od toga može kupiti krompira, riže, kukuruza ili hljeba ??? Znate li koliko se od toga može nahraniti gladnih usta ??? A oni koji vole spomenike, neka ih prave od betona ili nekog drugog jeftinog kamena.
što se škola zeleniiiiiiiii