Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA unistava sve redom u ovoj drzavi, a puna im usta Bosne, bosnjaka, islama i patriotizma
Shvati trgovine da bi usli u vlast,HDZ ima jednog zastupnika a dali im dva ministarstva,bosnje najgluplji narod na planeti i sam sam pripadnik istog !!!
A novu parlamentarnu većinu čine sve go lopov SDA, NS radom za boljitak, HDZ BiH, sve od zla oca, od gore matere! Ala se Tuzla usreći!!!
Pa ni mi u KS nismo nista bolji, ti isti kriminalci nam drze vladu
sad ce zlajici i scepici da hvale sbih dosad im je bila dno dna sad ce biti simbol za principijelnost!u tk ulogu negativca ima sdp koalicija koja je ovaj najbogatiji kanton srozala na dno!
A kako je demokratski SDP vladao nad većinom od nove godine?Za 2 godine je napravio manjak od preko 100 miliopna KM. Nezaposlenost povećana sa 88000 na 100000 nezaposlenih u TK.Gdje im je ona parola ZA NAROD,pardon ZA FOTELJE,a je... se njima za narodo.Zaklinjali se da neće sa HDZ-om i SNSD-om,a čim je Zlatku ponudžena ministarska fotelj sva predizborna obečanja je zaboravio.Pa vi iz SDP.a se zapitajte zašto je otišao Željko?Nije valjda zato što ste izvršili sva obečanja i što je sve u ovoj našoj lijepoj BiH dobro.
SDA ruši Tuzlanski kanton,kakva glupost?A šta je to SDP dobro uradio,navedite samo 1 primjer! A jest uradio, zaboravio sam, zajedno sa dodikom ruši BiH.
SDA U TK JE IZGUBILA VECINU, ODNOSNO MIRSAD KUKIC JE IZGUBIO VECINU. ZA PROGRAMOM EKSPERTNE VLADE VEC SU KRENULE SVE STRANKE U TK OSIM SDA I HDZ. INFORMACIJA OD PRIJE 10 MINUTA. IPAK JE VISE ONIH KOJI VOLE KANTON I GRADJANE I ONIH KOJI SE NEDAJU PRODAT
Pa bio je i red vise, ionako nisu nizasta sposobni! A SDA ne zelim ni da komentarisem, oni su prica za sebe sa svojim takozvanim demokratskim principima...
Ovdje nigdje ne pise da je napustila vecinu u TK koja propaganda.
SDA je nelegalno smijenila ovu Vladu, tačnije nije ni smijenila Vladu već je smjenjivala jednog po jednog člana Vlade što nije po Ustavu. Skupština može samo da smijeni Vladu, a ne njene članove, njih može da smijeni jedino Premijer. Međutim SDA baš neće se obazirati na to već će imenovati Vladu, pa će se ta Vlada da bude oborena od strane Ustavnog suda. Što se tiče parlamentarni većine za očekivati je da će HDZ izaći iz nje kada uđu u Federalnu Vladu, isto se može reći i za SBiH.
heheheheeeeee sve patriote!!! dno dna!!!
pametni ljudi, bježe od budala
Sda je sve sto je mogla unistila,mora se priznati da su im dosta pomogli i SBIH,samo se pitam kad ce se ovim ljudima stati u kraj..
Jesu to i oni dosli pameti pa se klone SDA i njihove destruktivne politike? Vrijeme ce pokazati...
Jedni nesposobnjakovići manje
SDA srusi Tuzlanski kanton, ovi SBiH-ovci pametni