Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao mi je zašto stalno udaraju po malim koji nikom nisu interesantni a opet bore se ko lavovi. Velike ni ne napadaju nego u tisini se sve zavrsi.Covjek utajio poreza 5 miliona kaznili ga 5 hiljada km i uslovnog u avazu danas tekst. Svaka cast inspektorima.Treba kaznit ali sve. ali i imat obzira ako neko ima nesto ispravno i onaj sto nista nema tretira se isto.
a jesul prijavili koliko su uzeli sebi? realno svako treci objekat bi prilikom provjere mogao biti zapecacen...
Nadam se da tu ulaze i burekdinice jer im u pitama nema mrva mesa...mamu im njihovu, a o drugim stvarima da i ne pricamo.ma ja