Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj guzle kad se razbaca po Ferhadiji....
Ma neka su je pustili ZENA MAJKA KRALJICA HAHAHAHHAAHHAHHA
ovoj napaćenoj Bosni je hitno potrebna reforma sudstva i bolja saradnja na relaciji sud,tužilaštvo i policija ovo je sve farsa i ismijavanje fuj
Kurvu u zatvor
podrska Haticu i ostaloj mafiji , sa nadom da ce uskoro izaci iz predekane. zivjeli kriminalci ZIVJELIII
JA GLASAM ZA SDA,JA SAM MUSLIMAN
fontom slobode izgleda da mi nisi skonto ponovit cu ti i dodati.Ja glasam za sda i ne smeta mi krst ali on ne treba da bude ovdje ;)
"Gladne oci" !!! A fino mu je zena govorila :-))))
Vratite je nazad, možda smrša malo, ne liči ni na šta :)
Elita SDA-ovo kancerogenog sistema koji je pustio korijene tako duboko da ima ljude u svakom odboru. Samo nek obećaju da će "donirat" pare pred izbore i na slobodi su.
Ja ne jedem zlatnom kasikom
ja zlatne kašike u životu svom nisam vidio, a kamo li da sam je okusio
PRIKAŽI ODGOVORE (3)