Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos 1 SDA -Prvak-,na zadatku odbrane,jedine Bakirove drzave, " spašavaj djecu ko može"
malo bi moglo biti problematično što mu je burazer predsjednik "Preporoda"...
U U prostorije je dolazila neka curica, kolege su to pratile i 'shvatili šta se dešava'!?! A možda kolege imaju malo pokvarenu maštu? Vjerovat ću da je kriv samo ako ga ta curica optuži.
A šta on ima raditi sam sa djetetom u "specijalnoj" prostoriji?
Ne znam. Ne znaš ni ti. Ne znaju ni njegove kolege. Dakle, ne znamo da li je radio nešto što ga čini pedofilom. Zato treba ispitati djevojčicu, pa donijeti zaključak. A ne u fazonu "ma sve je meni jasno, vješajte ga".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
suad gLavić - pedofilić
Nema nista od ovoga. Ko je dobar sa SDA na Ilidži, njemu ni Obama ne može ništa.
Koliko ljudi poput osumnjičenog Lavića hoda Sarajevom, pedofilija nije organska bolest, već bolest koju proizvode mediji,društvo, sve je seksualizirano ,djevojčice od 7 godina već uče da se šminkaju ,da budu lepe,dopadljive ,"prijatne za oko". Klix ima stalnu rubriku "ljepotice" i ne samo oni skoro svi portali imaju kutak sa fotografijama izazovnim, erotiziranim, mlađim ženama. Model današnje djevojčice i djevojke je visoko erotizirano i seksualizirano tijelo a portali su se samo pridružili kampanji koja traje kako je potrošačkog društva,dakle nekih 50 godina. Proizvodimo "društvenu svijest" da su i djevojčice žene pa prema tome predmet seksualnih aspiracija muškaraca ili žena.
Slazem se svaka cast...neki dan takmicenje djevojcica u ljepoti skinute do gola maltene. Na grand zvezdama se pojavljuju djevojcice koje pretvaraju silom u zene a o onim zvjezdicama da ne pricam. Odrasta se na silu a najgore sto ih bodre i skidaju do gola i sminkaju...
moš mislit kad nekom kažeš da ti dijete ide u školu u kojoj je direktor estradni umjetnik i osumjičeni pedofil Sudo Lav?! pjevač , pedofil i direktor u slobodno vrijeme