Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nayebite im se mile majke
Izo je ugledni clan SDA stranke, ocekujem uskoro imenovanje na neku funkciju
Izjavio je, ako ga ne imenuju prelazi u SBB, tamo mu vec nude mjesto ministra.
Da ne pišem o liku i djelima dotičnih hairlija jer je iole normalnom jasno o kakvoj se to bagri radi samo kad im face vidiš, živo me interesuje znis i biznismen koji moze priuštiti tolike harače (i koji klinac je cekao d aplati mil ih prijavi )
Da se nasmijemo, ebo krimose. :) https://www.youtube.com/watch?v=qzbOn04Wyvc&feature=share
Treba reci kako se radi o isturenim kadrovima SDA-SBB lopovske koalicije, koji im povremeno zavrsavaju prlljave poslove preko kontaktiranja Amira Zukica.
Neka je tuzilastvo predlozilo,sudijina je zadnja.Popisam se na korumpirane u tuzilastvu i sudu.
Mjesec dana je kratak period neće jadnici uspjeti ni jednu knjigu pročitati, a sporo čitaju.
ovo je tezak udarac za akademsku zajednicu i kulturu uopsteno ko ce drzat veceri poezije ovih mjeseci
Ovo prerasta u sapunicu kao o ubistvu one srbijanske pjevacice, svaki dan po jedna vijest. A osteceni je haman mudar, bubnuo cifru od milion da mu je oduzeto a sumnjam da je toliko, no policija ne moze dokazati da nije, nece vjerovati njima umjesto njemu, tako da ce ih klepiti po usima duplo vise nego oni njega haha
Pa klepit ce ih onoliko za koliko imaju dokaze. Bio je postupak protiv nekoga i vratise mu skoro sve pare koje su pronasli jer nisu mogli dokazati.