Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TUZILASTVO...JEBEM VAM MATER...PRODALISTE SE KO ZADNJE KURVE
Ovi iz tuzilaštva niti znaju niti hoce raditi.Po malo nešto ceprkaju vec decenijama za debele plate koje gradjani placaju.
Pored ovakve policije i istraznih organa svakoga u BiH moze zadesidi sudbina nesretnog Djenana Memica. Vecina stanovnika BiH nije ni svjesna kakvim je sve opasnostima izlozena.Naj bitni je izvjestaj policije i vlasti "bezbjednost gradzana je na zadovoljavajucem nivou"
Nova Sabina Cudic se zove Segmendina Srna. Ona ce svojim inicijativama spasiti cijeli svijet, a ne samo Kanton Sarajevo. Do sad niti jedne pametne iz njenih usta nisam cuo.
hahahhahahhahahhaha
Ubica je policajac naravno poznat policiji i to je sve. Ubistvo je izvršio tupim predmetom radi ljubomore prema svjedokinji. A gubitak pamćenja postoji samo u sapunicama. Nažalost ovakva policija puna dilera, ispičutura i ubica ( ratne zločince ne spominjem iz sigurnosnih razloga) psootji samo u BiH, i nigdje više.
Moguce je da ih je levat pokosio autom da su mu bili okrenuti ledjima. Od toga je moguće da djevojka doživi šok i da izgubi pamćenje. Kad slušam roditelje od nesretnika ljudi su možda upravu.. moguće je i ovaj moj i njihov scenario. Ne vjerujem da je ta Mutap jaka toliko da da zataška ubistvo. A niko ne razmišlja od nas šta ako je djevojka fakat nevina kakve joj još ovo posljedice ostavlja. U biti ovo ne treba sudit ustvari ne treba ni čitat samo se zamoriš.
Moguce je da si ti loze mutap ili glup,ali vjerovatnije je da si oboje. Pa ima vjestacenje moronu kako na tijelu ubijenog tako i na mjestu gdje je ubijen. Pocni ti razmisljat i reci alisi da kaze istinu ......
@k1ks E da ti odgovorim decko. Prvo vriedjas sto znaci da si primitivac. Drugo nisam loze Mutap prvi put cujem za to prezime. Trece iznio sam svoje misljenje iz toga sto duze vrijeme radim na slicnim poslovima. Niti jedan obdukcijski nalaz nece reci da je 100% tacan niti jedan DNK nalaz nece reci 100% tacnost.. nisi u ovom poslu i razmisljas banalno jer nisi nacitan jer si primitivac ne razmisljas o posljedicama najalkse nekog optuziti na osnovu rekla kazala.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nemojte ometat dalidu u njenom nerješavanju predmeta. šta treba, da djeca lokalnih kabadahija odgovaraju za nešta??? ih ih
i ptice na grani znaju da alisa mutap zna
ja bih je osumnjičio da je ona ubica, pa da vidimo kako bi projevala. ima cura instagram uživa u životu partiji sa drugaricama hu ha - AMNEZIJA :D
@_xy_ NAravno uz određivanja istražnog pritvora do 3 godine radi uticaja na istragu, uz optužbu za saučesništvo u ubistvu i prikrivanje istog bez olakšavajućih okolnsoti , što nosi 12 godina zatvora bez skraćenja. Nište bolje ne osvježava pamćenje od HLADNE ZATVORSKE ĆELIJE !