Moguce je da ih je levat pokosio autom da su mu bili okrenuti ledjima. Od toga je moguće da djevojka doživi šok i da izgubi pamćenje. Kad slušam roditelje od nesretnika ljudi su možda upravu.. moguće je i ovaj moj i njihov scenario. Ne vjerujem da je ta Mutap jaka toliko da da zataška ubistvo. A niko ne razmišlja od nas šta ako je djevojka fakat nevina kakve joj još ovo posljedice ostavlja. U biti ovo ne treba sudit ustvari ne treba ni čitat samo se zamoriš.
Moguce je da si ti loze mutap ili glup,ali vjerovatnije je da si oboje. Pa ima vjestacenje moronu kako na tijelu ubijenog tako i na mjestu gdje je ubijen. Pocni ti razmisljat i reci alisi da kaze istinu ......
@k1ks E da ti odgovorim decko. Prvo vriedjas sto znaci da si primitivac. Drugo nisam loze Mutap prvi put cujem za to prezime. Trece iznio sam svoje misljenje iz toga sto duze vrijeme radim na slicnim poslovima. Niti jedan obdukcijski nalaz nece reci da je 100% tacan niti jedan DNK nalaz nece reci 100% tacnost.. nisi u ovom poslu i razmisljas banalno jer nisi nacitan jer si primitivac ne razmisljas o posljedicama najalkse nekog optuziti na osnovu rekla kazala.
Prikaži sve komentare (20)