Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allahu ponizi dubravka čamparu i na ovom i na onom svijetu i iskušaj njega i njegovu porodicu teškim iskušenima koja neće moći podnijeti. Amin.
Ja hajvana.
I onda se pitaju odakle toliki "odlivi mozgova"? Ovi sa kompletnom porodicom idu da podignu privredu Sirije na noge, nije to lako.
@AIIfaQmega Ja znam za vehabije i islamske fundamentaliste iz 23,7%, za te druge nisam čuo. Muslimani trebaju pametno razmišljati na koji način pomoći Siriji i njihovom gospodarstvu.
Džinić je u Siriju u džihad otišao sa ocem, majkom i osmero braće i sestara od kojih je samo brat Amer bio punoljetan, dok je u to vrijeme Almir bio maloljetan.
Bogtevidio, ko u vrijeme Juge na Brčko-Banoviće....
nedostatak seksa je kriv za sve, sto posto da je karao redovno ne bi mu idil pao na pamet
A famElija? "Džinić je u Siriju u džihad otišao sa ocem, majkom i osmero braće i sestara od kojih je samo brat Amer bio punoljetan, dok je u to vrijeme Almir bio maloljetan."
otišao je sa 16 godina , trebalo bi i njega i porodicu mu baciti onom somu da vrati slovenca
Kad čitam ovakve vijesti-ulivaju mi povjerenje. Ipak je sud u BIH ozbiljan.
@AIIfaQmega Eto, tebe se pita. ja hvalim sud, a ti tako.... Fuj!