Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Zenga: http://www.youtube.com/watch?v=y5qAp0xtupc
pa Hodza je veci zlocinac od onog Legije. al 18 godina je stvarno malo za sve ono sto je pobesnjeli Hodza radio. on je mislio da ce rat trajati 100 godina. sad on ima oko 43 godine plus 40 znaci negde u 83 godini zivota mogo bi da nastavi onaj business u kladusi sto je ostavio.
postedili smo vas ovaj put, to ne znaci da cemo i sledeci. poklopi se i suti glupi ste ko kur..
@Zenga da, malo je u i 40. P.S. Ljiljancici kud voda tece? Znate vi odgovor, znate ga dobro! :-))))
ZIVIO BABO>....Hodzu treba osuditi najmanje na 40 godina zatvora....
KOJE TUZILASTVO TUZI, MOLORAD BARASIN KOJI NE HAPSI SRPSKE RATNE ZLOCINCE PO GENOCITET TVOREVINI, BARASIN KOJI PUSTA NA SLOBODU GENOCIDASE SRBE PA CAK I DAJE DA BUDE SUDIJA U BIH-E GENOCIDASICU SRPKINJU KOJA JE LICNO UCESTVOVALA U GENOCIDU NAD BOSNJACKIM CIVILIMA?! BARASIN KOJI JE VEC PAR GODINA IZDAVAO SVE PODATKE I TAJNE SUDA BIH-E NAZI NEPRIJATELJU BIH-I GENOCIDNOJ SRBIJI?! BARASIN KOJI UCESTVUJE LICNO U ATENTATU U BUGOJNOM KOJE PREPISIJE BOSNJACIMA A KOJI SU POCINILI MIJO KRESIC SA ANOM TRISIC BABIC, SPIRICEM, LJUJICEM (SIPA), VLADOM JOVANOVICEM, BORISOM TADICEM ITD! SRBI SU POSTAVILI EKSPLOZIV U BUGOJNO!