Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok nam je policija ovoliko korumpirana ovako ce nam biti...... Nema gore policije u BiH od ove tuzlanske, vecina je u talu sa ovim malogradjanima koji siju strah po gradu... Evo neki dan gledam dva policajca, jedan vozi Mercedes ML 430 benzin, drugi vozi Hummer-a.....Gdje to ima, samo kod nas.....
Samo polako, nadoce i TZ/TK drotovi. Mamu im njihovu rasturaju drogu
Mexico Mexico ariba riba andre te puta madre....
Nema nama pomoći bez diktature, za sve su krive oveee deeemokrate jer da su ovi, onda ne bi ........... http://www.youtube.com/watch?v=ibVO4MShF4U
U ovoj drzavi mozes poginuti kada hoces sve je dozvoljeno da svatko radi sta hoce dok je god takva situacija nema ovdje stabilnih stranih investicija nece ovdje stranac investirati kada ce mu sutra doci neki seljo da ga reketari dosta je firmi otislo iz Bosne zbog ucjena pogledaj samo sta rade u Bosnalijeku netko hoce namjerno da propadne firma
Zakon je bila bivša policija ! Nisi im mogao riječi reči,odma bubaju. Nije bilo ovoliko kriminala.Komotno si mogao spavati u parku,a sad ni u svojoj kući nisi siguran.Sve nam je ovo donio zapad.Zaštićeniji su kriminalci, nego pošten svijet.
to nije tacno, i tada su zatvori bili puni, sto znaci da je kriminala itekako bilo
@rezim: Upravo to. I tad su zatvori bili puni. A obracuna po ulici nije bilo jer nije svaka susa mogla za par stoja "uzeti utoku" - nije bilo zaostalog oruzja iz rata a granice bile bolje cuvane pa se nije moglo tek tako ni svercati. Zato su se obracunavali pesnicama i nozevima a policija je to tolerisala dok god ne prave njima posla. A kad bi koji napravio kakvo vece sranje i postao nezgodan za objasniti visim instancama - dali bi mu pasos i poslali ga preko granice da "tamo" krade. Ako ih "Svabe" uhvate, njihov problem. A kuci kad se vrate, donesu devize i zlato - win-win situacija i za kriminalce i za Drustvo. Ta presutna saradnja policije s kriminalcima je jedan od razloga zasto smo imali rat kakav smo imali, gdje su kriminalci imali svoje privatne vojske, kanale snadbijevanja i komunikacije - kako s "nasima" tako i s "njihovima". Data je vlast i kontrola nad zivotima u ruke psihopatama i lopovima jer se oni "snalaze u tome" i jer su bivsi organi DBa "znali te momke".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nema osumnjičenih, svi su krivi !
Tuzioce, naredi policiji da pohapsi sve koji su povezani sa ovim debilima. Masovno ispitivanje, sudjenje i trpanje u zatvor - jedini je nacin. Ostalo su sve price za malu djecu.... (Siguran sam da MUP/SIPA i sl. imaju dovoljno na svako od pomenutih imena)
klasicni policiajac sa stomakom do koljena
jasta radi jedno stado ovaca je u njemu
a gdje tu PECAT??
mafija, sused, mafija!
A sta Naser Oric kaze na sve to?!
Gazija se javlja iz svoga zamka i kaze" Zivko Budimir je neduzan"
Nisam iz Tuzle,ali bih volio da se grad ocisti ovog otpada od ljudi.Ako ih policija uhapsi,oslobodit ce ih tuzilastvo il ce ih pomilovat ovaj paksu Budimir.Kao...zbog nedostatka dokaza....e pa narode pribavite im dokaze.
pribavi ti dokaze koje ce policija da unisti . mafija vodi drzavu skupa sa policijom i tuzilastvom.
jel ga ubio metak ili je umro od straha..
skoro su dva pijana balavca (sin nekog "biznismena" i sin politicara)lupali redom stakla na parkiranim kolima, lomili klupe i naplatne uredjaje za parking, da bi onda krenuli na mup. galame "sad cemo sve u mup-u polupat" a murijasi ih guraju i mole da to ne cine. a njima nema vise od 22-23 godine :)
Moj grad ruglo je, gram na gram haos ba, daj nam svima "gun" da se porokamo i cao!