Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi su dosli da obnove historijski objekat koji nece da obnovi drzava BiH, ili Federacija, ili kanton Sarajevo.., neznam u cemu je problem, da nema njih sve bi se srusilo, ovakve stvari se rade svugdje u svijetu. Zivim u Fr, i ovakve stvari su normalne, vec dosta godina Englezske fondacije za ocuvanje historijskih objekata obnavljaju Francuske kastele koje su oni sagradili.
I ko bi ozbiljan ovo mogao zvati svojom drzavom, nakon tolikog licemjerstva i bezobrazluka? Ja ne...
Gdje su sada Bošnjaci da govore o ugrožavanju vitalnog nacionalnog interesa BiH. Došla mila braća Turci, pa je sada sve super. Mada bolje i to, nego trpati ostale narode u koš \"Bosanci i Hercegovci po narodnosti\". Bolje biti iskren kao što je to ovdje slučaj, ovo je za poštovanje (ozbiljno mislim), a ne mahanje ljiljanima sredjovjekovne Bosne. ;)
@dk To su majmune Turci i napravili te ostavili da imamo i mi i vi makar vi niste zasluzili nista osim sazaljenja.
putin i tadic vam setali po mamici
Vrsljaju vam Turci po BiH ko po svojoj avliji, i to svakodnevno, al to nekako vama milo oko srca pa se ne bunite...koji dvolicni i licemjerni ljudi!!! Koga briga, dok vrsljaju po vasoj avliji, zna se po cijoj nece...takav stav bi i vi trebali imati naspram drugih, ni manje ni vise, posteno, brate...
Da li ce Harisani sazivati predsjednistvo zbog \"direktnog udara na BiH\", ili je ovo ok, mamu vam u slamu!!!