Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDS POSTAVIO SNSD DIZU DODU U MRAK OH MISLIM U ZRAK
Comi ae NE Seri!
Ogledalo...najveci neprijetelj dobrije Bosnjana, a kada vide ono sto im se ne svidja onda obavezno traze nekoga drugog da ga okrive, bilo koga, samo ne sebe...jer tesko se suocavaju sa istinom..dakle, mile, pocni se brijati zatvorenih ociju...nadam se da ces biti precizan, inace...:(
Ma cete su to, ovo ako je istina onda sam i ja Bill Gates!
@ ! commi Ti si budala
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
Zamijenio si imena...ta dvojica su pisali po katedrali, ali nisu uhapseni. Kod njih se to ne smatra nicim nenormalnim. Ovaj u RS-u koji je palio vrata samostana je uhapsen. Onaj sto je paqlio zastavu je takodjer uahpsen. A ova dvojica sto su pisali po katedrali nisu i nece biti uhapseni, jer to je u Seheru normalno.
"Tu je ljeti leglo zmija, deponija smeća, a u posljednje vrijeme krenula je deponija oružja, bombi." Dobro dosli u Bijeljinu, najvece selo na svijetu :)
hehehe "ovdje živi hiljadu djece" ebo kevu svoju laze kao srbin
meni je tebe cobane zao-ali lazi vise ne pale-svi znamo da je rijec o Jovanu genocidnom Mitrovicu-znaju hrvati ko ste vi sto-ko genocidna iz sumske-vidi se koliko te boli sto zivis u genocidnoj sumskoj....zalosno
VIJESTI - Zapaljen Franjevački samostan u Banja Luci Policija je vec uhitilla pocinioce ovog nedjela: Pocinioci su Salko J(29) i Miralem S. (35)obadvojica iz Sarajeva!) Predpostavlja se da je motiv izazivanje hrvatsko srpskih sukoba! (izvor: policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo i policijski službenici CJB Istočno Sarajevo) Konferencija za javnost odrzat ce se u ranim jutarnjim satima i sira javnost ce biti detaljno informirana o ovom nedjelju saopcili su veceras predstavnici policije i civilne uprave.
Proglasiti amnestiju na predavanje vatrenog oruzija policiji BiH u trajanju od 90 dana. Poslije toga kod koga se nadje oruzje za svaki komad 90 dana zatvora.
...boli tebe ja bi rekao....sto ti je genocidno -sumska dno dna , kao hapse ih samo sto su srbi...nisu to srbi vec vlasi seljo kao i ti...i nije to nikakvo hapsenje -samo vas malo majoriziramo lol . Vi ste od jedinog grada u toj svojoj sumskoj BL-napravili selendru-stas dalje a Bijeljina ako popijes koju pivu vise mozes je pre.pi.sa.ti slobodno.......ps je li to onaj grad gdje ste mrt.ve sutali po cesti .
znam boli te, ali i sam znas da je to istina... eno danas policija hapsi Srbe samozato sto su Srbi, ko fol, policiju G. B. ih zakljucao u stanu...pa je to za optuznicu...zaostala kasaba i divlji svijet!!!
Hahahaha,procvjetala kako da ne,hahahahaha. Pa rasvjete bolan nemate,samo uzi centar,Racanska gotovo sva u mraku,Koviljusa skroz,Gvozdevici,malo oko bolnice ima. Bio u Bijeljini juce,katastrofa.