Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha.... pa koji su ovi diletanti... pa bolje bi bilo da ste svi ocistili taj park od snijega nego sto ste se okupili za ovoga parmaka koji tuce zenu. Koje budale.
Blago nama kada nam je ovo u državi jedini problem.....
Ovakve ublehe samo u S. Koreji postoje, cuj vratite nam ministra, a ljubavi brate....
Nista pametno nije uradio. Reformu zapoceo na nebitnoj temi i zaoštrio do bola. U odlukama luta ko slijepac. Srednjim skolama salje dopis da mu dostave spisak djece .... starosti do 10 godina i slicne provale. On ne zna razliku izmedju odgoja i obrazovanja. Vrijeme je da ode! Samo neznamo ko ce slican doci.
spasitelju kakav je samo tvoj moral blago tebi i svim ateistima , eto vas 100 u pravu a ostali milioni budale , kako si samo tuppp pa imam pravo na zivot i vjeru itd ovo nije komunisticka drzava i nikada nece biti..
idi iz bosne budalo olaksaj nam povedi i suljagica sretno ,ukidajte u banja luci itd sve zapadne zemnje imaju vjeronauku u skolama samo bosna ne treba ... ili bosna ne treba islam........
idi bre idi spani nas sramote ubleho
idemo u skolu sljedece sedmice ?
Ako ovi komentari stvarno reprezentiraju mišljenje većine onda mi se gadi živjeti u ovoj državi. Valjda zbog vjeronauka ( duhovnog zlostavljanje) ljudima mozak zakržlja pa postaju ograničeni do bola. Toliko su glupi da misle da su ateisti komunisti. Religija je jedna od osnovnih poluga vladanja nacionalističke b.ande. Ako se čovjeku dok je mlad ispere mozak izmišljenim lažima, to je najbolja garancija da će cijeli život ostati ovca kojom se može manipulirati. Pozivam sve ateiste i agnostike da se organiziramo kako bi spasili BiH, jer se utjecaj vjerskih zajednica ne može ograničiti pojedinačnom aktivnošću.
Ministar Suljagić djeluje malo \"sirovo\" ali mi se čini da je posao obavljao i više nego korektno..Vlada treba sve učiniti da ostane na mjestu ministra, zaslužio je.
Gospodin Emir Suljagić nije Bog, da on izmišlja pravila, kao prvo. Kao drugo, ako si neupućen u ljudska prava, pročitaj Ženevsku konvenciju o ljudskim pravima u kojoj piše da onaj ko hoće da ima vjeronauku u školi ima pravo na to. Tačka.
http://www.youtube.com/watch?v=5V6AZ2nWMGA
da je srece i pameti, ukinuli bi i njegovu i pozicije jos devet kantonalnih budzetskih sisara. nekad je sdp bio za ukidanje kantona, sad im izgleda ne smetaju.
Dabogda ukinuli vjeronauku :-)
Vjeronauci nije mjesto u školi nego u crkvama i džamijama, svako ko ima imalo mozga to bi mu trebalo biti jasno, ali mi smo retardiran narod, pa to ignorišemo. Nek je nama Cerića i Puljića, pa makar nemali šta jesti. Podrška Suljagiću!
Zivjela Islamska Republika Bosna i Hercegovina!
Danas čujem da je ovim prosvjetnim radnicima plaćena dnevnica po 20 km da budu na protestu sindikata podrške prošlom ministru.