Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je suplja prica ... za par dana ce opet nesto zakuhati pa ce reci da dogovora nema i tako u krug. Samo da drzava prezivi ovu koaliciju SDA-SDP do izbora a poslije izbora nece biti ni SDA ni SDP-a
Koliko ste samo SDP-ovali do skoro. Likujući nad hrvatskom političkom agonijom i političkom torturom nad njima, vi ste ih natjerali da glavnu političku snagu vide u HDZ-u i Draganu čoviću.
ZNA SE - HDZ!
Najveća nacionalistička, a u dobroj mjeri i fašistička stranka u BiH je SDP. H.i.t.l.e.r i Gebels su male mace šta rade Zlajoglu i Fašistička televizija (FTV). Ali, ničija nije do zore gorjela, pa će i oni malo u KP Zenica, malo otploviti niz kanalizaciju, kao i sva g.o.v.n.a fašistička. Praviti paralele sa Hrvatskom (u kojoj je svaka stranka većinski hrvatska) i BiH može samo najveći HAJVAN kao što si ti.
SDP je politički mrtvac nakon koaliranja sa crnokošuljašima i atentatorima i pretvaranja u Stranku za kumove, rodbinu i prijatelje koja je svakome očita, a HDZ nikad nije bio jači i nikad nije dobio glasova koliko na prošlim izborima, a o narednim da se i ne govori.
Dok hrvatski narod u Hrvatskoj će na narednim izborima trajno eliminirati HDZ, mi ovdje ih moramo trpjeti još četiri godine. Vrijeme je da pošteni građani BiH, znači oni koji žive od svog rada a ne oni kojima su lopovske elite osigurale privilegije, zatraže zabranu nacionalnih i nacionalističkih stranaka.
A šta će sad njihovi koalcijski partneri, pljačkaši i atentatori (Lojanovići) i sljedbenici fašističke ideologije i obožavatelji Ante Pavelića (Hrvatska stranka poturica)? Njih nema nigdje, kako će jadni bez fotelja????????????
http://youtu.be/PBKDZhu-EZw pogledajte cijeli video
jeste se dogovorili seljacici???!!! nakenderim vam se svima u oosta svima!!!