Upozorenje vlasnicima kafića
0
Tokom SFF-a poštujte zakone i nabavite dozvole
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zašto ovo ne važi bez obzira na SFF?
Ko je dao SFF Purivatri da svake godine uvaljuje Ronhil na plato Skenderije i po plakatima kad se zna da je to zabranjeno po Zakonu o ograničenju upotrebe duhanskih proizvoda . Tirak javi se !!!
Ja za vrijeme SFF-a vidim uglavnom \'finu gradsku raju\' kako prave lom po gradu smrdeći i povračajući na sve strane. Jadu iskompleksirani i siso šminkerska, idi stavi ga Emeriku i ne prdi.
Turistički vodiči moraju imati iskaznice vidno istaknute, a koje su izdate od nadležnog kantonalnog ministarstva. Ne može neko imati \'\'četrdeset i pet prijaatelja\'\' da sa njima šeta i pokazuje im, recimo GHB bezistan, robnu kuću iz 16. vijeka bez iskaznice turističkog vodiča.
SFF - nikad vise na jednom mjestu necete vidjeti p.e.d.e.r.a i k.u.r.a.v.a parazita i alkoholicara ... FUUUUUJ
Kažu da vlasnici ugostiteljskih objekata bukom i reprodukcijom muzike ne ometaju izvođenje projekcija i program održavanja SFF-a a narod koji stanuje u blizini niko nigdje ne spominje. Pa možete zamisliti kako je ljudima koji žive u Kulovića i Branilaca Sarajeva:)
Ma stace vama primitivnim mahalasima iz g.u.z.n.og c.ri.j.e.v.a festival , kada hljeba nemate jesti a kultura nivo ispod tepiha ! Manite se coravog posla , za vas je vise takmicenje u mahalanju ,hvatanju zjala,besposlicarskom ispijanju kafa itd ! A i ovaj nazovi \" filmski festival \" bi se trebao zvati \"kako da se uvucemo sto bolje u pakas nekom iz Hollywooda nije vazno sto vrtimo osmorazredne filmove\" !
City Pub godinama drzi stolove na ulici i javnom parkingu po sest mjeseci godisnje. O zvucnicima na ulici i da ne govorim. Otvoren je i do pet ujutro. Ako neko od ovih nabrojanih hoce da radi, moze odmah poceti
sto ga je miro zadao, bice posla u uskoku i oko njega...
Pa covjece Purivatra! Zar toliko daleko idu tvoji pipci? Inspekcijski organi, policija, budzet kantona, budzet grada? Sad nam i mrvice znaci uzimas?!
A kad prođe SFF opet po starom... hahahahah
a kad festival prodje te svi vi koji ne zivite oko festivala - jebite se kao i u ostalom dijelu godine
Leiton_Hewit je teniser :D
Cuj posebno ce se inspekcionisati lokali koji se nalaze u neposrednoj blizini zvaničnih festivalskih lokacija!!????? Je li to zakon ne vazi za druge? Ili je li ovo privatna Purivatrina drzava pa on salje drzavne organe da utisaju sve koji mu smetaju?
A KAD NIJE SFF NETREBAJU SE POŠTOVATI????
Jeste čuli, sram vas i stid bilo...
mozel neko da mi pomogne ko je ovaj teniser u klix krizaljci ? hvala unaprijed