Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa se nemojte smijati i skretati temu sa urgentne potrebe traženja ukidanja diskriminatorskog naziva manjeg bh. entiteta u kojem se spominje jedan narod, iako su sva tri (i ostali) potpuno pravno jednaki i konstitutivni.
Nista novo.....SDA je naucio kako da trguje ovom zemljom.....slusati vas znaci nastaviti zivjeti u agoniji !!!! SIKTER
Dali cemo mi svi skupa, bez obzira na naciju, religiju i dio BiH u kojem zivimo ikada shvatiti da ne postoji ni jedna politicka stranka, ni jedan pojedinac unutar njih koji je zavrijedio bilo sta osim batinanja, zatvora i prilsinog rada. Cast rijetkim izuzecima, ali prije ili kasnije i oni se utope u \"ublehu\" svojih partija po principu, \"odoh i ja nesto maznuti dok mogu\". Na ovim forumima ljudi se prepucavaju nacionalno a svi skupa utonusmo u glib. Jedina sansa nam je da se pojavi neki \"chegevara\", anacionalan, neutralan, po mogucnosti skolovan i dobro naoruzan tip sa drugog kraja Svijeta, da pokrene omladinu iz svih krajeva BiH i da izbatinaju stoku. Da sve lidere zajedno veze lancima i ogradi bodljikavom zicom, da leze na hladnoj podlozi na kisi i po suncu, da pozele vode popiti a da im ne damo. Sjeme im se zatrlo svima kao i onima koji ih i dalje gladni i jadni podrzavaju. E eto svima, a niko me ne moze pobiti i reci \"ovaj je njihov\", jer volim LJUDE
Radmanovic, superioran, gospodin, a ova dvojca nesretnika nisu ni za predsjednika mjesne zajednice. ne znas koji je gori, \"hrvat\" komso ili babin mali. Samo u BiH takva dva morona mogu biti u predsjednistvu drzave.
kako god crno nam se pise...
Samo nemojte Borjanu za premijera,čović je manje zlo od nje,ja ne znam ko tu gospođu uvuče u politiku,idi Borjana doma,pazi na muža i djecu nije ovo za tebe.
da se tihić pita, on bi maksimalno popuštao dodiku i čovići, kao i uvijek
ja što sam vidio sposobnih i mladih u novoj vlasti bilu su jedno iz SDA
tihicu tihicu klempavi serpcicu...!!! providan si jadnice...!!! hocete fotelje, eto t jedna u zemunu...onu koju i dobrica cosic cuva... SIKTER...!!! Bosni i Hercegovini rebaju sposobni, mladi, skolovani, elokventni i patrioti...!!! DOSTA VISE FOTELJASA, PLJACKASA, SERVSKIH GENNOCIDASA I NJIHOVIH SLUGA KO STO JE OVAJ KLEMPO, COVIC, DODIK, BAKIR, SPIRIC I TD...!!! SIKTER...!!! STATUS REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! I POZDRAV ZELENOM ZUBU I SVIM PETRIOTAMA BOSNE I HERCEGOVINE...!!! ZLATKO NE DOZVOLI DA SKUTORI I CETTNICI DOBIJAJU KLJUCNA MJESTA I POZICIJE...!!! PET GODINA CETTNIKA SPIRICA I NJEGOVIH PIJUNA POCVSI OD RADMANVICA, DODIKA, COVICA, TIHICA, BAKIRA, TRISIC-BABIC, MAJKIC, SLAVUJA ITD...!!! BOSNA SE BRANI PO SVAKU CIJENU...!!! DEMOKRACIJA I PROSPERITET...!!! YA BASTA FASIZAM KLEROFASISTA-NACIONALISTA I KLEPTOMANA NA VLASTI...!!!
boli ih k... c oni nasmijani vedri plata ide samo je fol ćija je veća
Vidi sto se svi fino smeskaju i uzivaju dok narod ne zna sta ce. Znaju li oni koliko ima gladnih u ovoj pokradenoj zemlji?
Tihic smatra da drzavnu vlast treba da formiraju parlamentarne vecine sva tri entiteta.
Najvažnija je raspodjela fotelja, a to kako narod živi nikoga ne zanima...najvažnije je ko će zauzeti što bolju poziciju da bi mogao više da krade...ali ima jedna stara izreka...sve je dobro dok narod ne počne da šuti...kada narod počne da šuti nešto veliko se sprema...istorija je to do sada mnogo puta pokazala...a narod u BiH trenutno samo šuti i skuplja...
šipu ga Zlajoglu!