Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A tako znaci Sulejmane. Ne zelis da mijenjas politiku? Po tvojoj prici vi ste vodili dobru politiku? A to sto su stotine hiljada gradjana BiH gladno zbog te vase politike briga te. Naravno, briga tebe za narod, ti ces i dalje raditi po svome. Baviti se KRIMINALOM
Znači nastavit će KRASTI, bili pozicija ili opozicija
Odstranite MIRZETU SULJKIĆ HADŽIĆ iz svojih redova. Ako treba i AMIRA FAZLIĆA zajedno s njom ako su već toliko nerazdvojni koliko se priča. Kad je čovjek vidi na slici nema 3 dana napretka.
Eto to je ta SDA. Na zadnjoj slici covjek u kariranoj košulji zove se Mirsad Kukić... Osuđeni kriminalac...Zato se i raspadate.
Bolje je biti i uz ovakvog Sulejmana nego uz neosunećenog jugoslavena Zlatka Lagumdžiju ili Fahrudina Keljmendija
Prodao si izdajnice lagumdzija sve sto si mogao od Bosne i Bosnjaka, ne pisem ovo da branim SDA vec BOSNU ! Dao si sve KLJUCNE POZICIJE genocidasima srbima pa cak i Tuzilastvo i Ustavni Sud RBIH-e !!! Ministarstvo Kulture KS - a takodje genocidasu Lovrenovicu, okorjelom neprijatelju Bosnjaka , lopovu prisvajanja Bosanske Historije , Kulture, Povijesti, Steccaka itd! Lagumdzija ti si gori od krepalog milosevica, dodika, spirica, karadzica, JADNICE zar se mozes gledati u ogledalo poslije svega sto si do danas radio protiv RBIH-e ?! Sva Ministarstva si stavio u ruke genocidasa i neprijatelja RBIH-e osim Ministarstvo Sigurnosti, a KOM GENOCIDASU SRBINU SI PRIPREMIO \"MINISTARSTVO ODBRANE\" ...?!!! Zasto TO MINISTARSTVO koje je NAJVAZNIJE ZA RBIH-u niko ne SPOMINJE ? Nikada ? Sta to kuhas u ZAMCI ZAVJERE sa spiricem, covicem, dodikom i bevandom ? Sto SUTIS, koliko ces novca DOBITI IZ \"SANU KUHINJE \"srpskih barbara ZA PODJELU VOJNE I DRZAVNE IMOVINE NA ENTITETE ?
6ovno sda-ovsko lupaj i ovde dislajkove [ konekt/diskonekt/refres ]
Kad toranj bude padao, to ce biti najveci pad... a treba ga srusiti onaj ko mu ga je dao, jer sad SDA ruši onaj koga je ona hranila... Nikad SDA, Nikad SBB... SDP zadnju put... OD sad pa nadalje... SBiH... postovanje
Jedna ulica - jedna dzamija, sda razvojni projekt koji je trajao 17 godina unistio nas je za sva vremena.
SDP ce najvecu uslugu Bosnjackom narodu uciniti ako da odrjesene ruke tuzilastvu da pocnu podizati optuznice za ove iz SDA. Nema tamo nikoga da mu se barem jedna kvalitetna optuznica ne moze prikaciti. Naravno, predhodno treba ocisitit tuzilastvo od SDA kadra jer su svoj kadar i po misijim rupama zaposljavali da sve miniraju u pravom trenutku kada je to potrebno!!!
Ako ove sda kleptomane ne uspijemo skloniti milom, moracemo silom, pa kom opanci...
exluzivno ASIM SARAJLIĆ JE SVRŠIO NA GLAVU TIHIĆU,DA BI TO NA KRAJU SVE POLIZAO BAKIR
koliko je dosljedan covjek samo laze i laze http://www.youtube.com/watch?v=Ct9-gdfEl3k&feature=plcp
Kad vidim Tihica i Zukica, povracam danima, kada oni odu ponovo cu glasati za SDA.
Vidi ti sdp-ovaca što su zaposjeli na forum, i \"zastupaju\" narod.
dakle ne postoji vise ni teorijsko rjesenje za politicki opstanak sda
Sacuvaj nas Boze od SDA patriotizma i postenja.