Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZA BOŠNJAKE: ISKALI STE GA (LIJANOVIĆA) EVO VAM GA JADNI TI SMO KRVI TI IZ NOSA ZA BOŠNJAKE: ISKALI STE GA (LIJANOVIĆA) EVO VAM GA JADNI TI SMO KRVI TI IZ NOSA ZA BOŠNJAKE: ISKALI STE GA (LIJANOVIĆA) EVO VAM GA JADNI TI SMO KRVI TI IZ NOSA ZA BOŠNJAKE: ISKALI STE GA (LIJANOVIĆA) EVO VAM GA JADNI TI SMO KRVI TI IZ NOSA ZA BOŠNJAKE: ISKALI STE GA (LIJANOVIĆA) EVO VAM GA JADNI TI SMO KRVI TI IZ NOSA ZA BOŠNJAKE: ISKALI STE GA (LIJANOVIĆA) EVO VAM GA JADNI TI SMO KRVI TI IZ NOSA ZA BOŠNJAKE: ISKALI STE GA (LIJANOVIĆA) EVO VAM GA JADNI TI SMO KRVI TI IZ NOSA ZA BOŠNJAKE: ISKALI STE GA (LIJANOVIĆA) EVO VAM GA JADNI TI SMO KRVI TI IZ NOSA ZA BOŠNJAKE: ISKALI STE GA (LIJANOVIĆA) EVO VAM GA JADNI TI SMO KRVI TI IZ NOSA
Visoko plaćeno SMEĆE je dovelo Ljanovića i Jurišića na vlast i to ispred Hrvata i na taj način da vrijeđa PAMET čovjeku. Inzko je ČAK UŠAO I U MATEMATIKU , on nam je promijenio prirodu stvari tako što je rekao da je 17/5 = 3 Ne zaboravite mujice, vi koji ste se tome veselili, da to visko plaćeno smeće i njegovi mentori nemaju ništa bolje mišljenje niti o vama , oni i vas drža za manje vrijedna BIĆA od njih. Kada čovjek vidi da se to ulaženje u matematiku i na takakv način prihvatilo i to s veseljem od strane islamske politike onda nije niti čudno što vas, a sa vama i nas bezvrijednim bićima uopće.
pa nije nista strasno uradio, samo malo iskoristio polozaj, reklamirao se na račun drzave!!!
normalno da će dati ostavku!
To je logično! iskoristio swvoj polozaj da se reklamira