Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
terzic je kralj !
Nadam se i molim boga da ce biti nesto bolje ali tesko i jadno. Ima tu dobrih ljudi i pametnih kao i ovaj Terzic ali pored ovih kretena cetnickih koji samo mastaju o nakoj kraljevini Srbiji tesko da ce biti dobra, ocito traze opet razlog da zarate i da im se onda najebemo majke jednom za uvjek. Cast pojedincima ili vecini vidjet cemo, vrijeme ce pokazati a oni koji se nadzu uvrijedzeni i prepoznaju se u ovoj recenici CETNICI nek se nasisaju i vidimo se na frontu negdje oko Drine.
Imamomi perspektivan politicki kadar , treba jos malo vremena dase malo rascisti ,neposlusni korumpirani , koji pozivaju na podjele, koji stite ratne zlocince trebato malo rascistiti, odvojiti , distancirati. A za GOSPODINA TERZICA imam samo rijeci pohvale , perspektivan, fleksibilan,koperativan , inteligentan, sa velikim moralom , human , radan , bravo GOSPODINE i samo nastavi sa dobrim RADOM. Imam osjecaj za druge POLITICARE POJEDINCE dasuse uspavali , da nerade onoliko koliko se od njih ocekuje , trebaih rehabilovati i ukljuciti malo vise da ucestvuju u radu.
ma sta nam sve ne naprica Jadomire!! Vala si pametan i bistar , svaka ti cast. Toliko si pametan da me stvarno cudi kako ti ne sjedis na nekom ministarsom mjestu ili kako je to moguce da ti , tako pametan se vrtis i pametujes na jednom obicnom internet forumu??
Pogledajte samo te ljude u BH vlasti na svim razinama...pokušaljte u njima ne gledati političare...skinute celofan demagogije, fraza i stava pred kamerama koji su navukli na sebe rastući od mjesnih zajednica do najviših funkcija u zemlji... Pogledajte ih kao osobe s nekim biografijama i analizirajte ih prema kriterijima: obrazovanje, osobnost, moralnost, stručna kompetencija (što su oni u životu radili), profesionalni background šarm, opća kultura. Nakon toga ih usporedite s političarima iz drugih zemalja. Ne morate ići daleko. Recimo, Slovencima ili Hrvatima. Užasno! Instant doktori (čović), loši đaci, nekultivirane seljačine (paravac npr.), seoski činovnici (tihić), pijanice, razni marginalci-ministri čije biografije mogu stati na post-it papirić. I to nije sve...pogledajte opoziciju!!!! Sumnjivi mesari i njihove ulizice i uhljebi (lijanovići, bakić..), bolesnici (ajanović), seoske lude, propali ekonomisti, inženjeri, novinari... Pa onde neki nazovi nezavisni intelektualci koji samo sisaju strane grantove za svoje neproduktivne kafanske «Projekte». Ne želim pomisliti da nemamo bolje. Nije moguće: Ili možda imamo neki problem po defaultu...pozivam sve da kandidiraju nekog ozbiljnog političara koji se vrti na političkoj sceni a da može izdržati kriterije iz 2 rečenice ovoga teksta...
produkti ce poskupi
Samo da mi je znati da li ce to poskupiti proizvode u trgovinama ili ne...jer navodno PDV podrazumjeva ukidanje osnovnog poreza. Nije mi bas najjasnije, mozda neko to moze da nam objasni ili da se obratimo Terzicu? hahahhaha
komentar
terzić je obećao do kraja godine ispuniti sve uslove iz studije izvodljivosti, bar što se vijeća ministara tiče, i ako je sve ovo tačno - održao je obećanje. jedino mi nije jasno kako su njega ovakvog finog uopšte primili u SDA, a kamoli predložili za premijera. terza, samo naprijed!
Pozitivna stvar ko podrzava regularnost , a za svercere bice teze . Trebalobi ubrzati uvodjenje PDV.
posteno da vam kazem, volio bih da pdv uvedu tek za dvi-tri godine jer tad znam da necu moci raditi ko i sad! Bice zajebano! Al ipak drago mi sto ce sve ici u drzavnu blagajnu.
drzava je kao organizam .ako glava stomak srce noge ili bilo koji drugi organ ne radi dobro drugi organ pati itd.a ako je sve zdravo a dusa nije dobra organizam ce kompletan da pati.kuca ili preduzece pa drzava se mora voliti a kad se voli onda se daje i kad se daje nesto se i dobije.drugih zakona nema.
LJUDI, DAJ RECI TE MI IMA LI IKAKAV CETNICKI SAJT NA PALAMA ILI U MRSKOM SARAJEVU DA MOGU DA IH KARAM..
UDRI PO FUKARI.. HAJDE, NARODE NAGUZI SE, HAJDE BOLJE SAMI DA SE NAGUZITE, NEGO DA OPET IZAZOVEMO RAT PA DA VAS ONDQA MI NAGUZUJEMO KAKO HOCEMO SVE VAS VOLJI ( A DOK VOLJI, VOLJI, A KAD NE VOLJI ONDA ZAKOLJI)SDS-SDA-HDZ KOALICIJA
PDV je put prema EU. Uvodjenjem PDV-a nestaje carina. Dakle sve ce biti isto kao i sad, samo sto ce firme koje se bave carinjenjem imati manje posla i para.