Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mole se aktivisti da ne trose struju iz termoelektrana. To je minimum koji mogu uciniti u znak protesta. U protivnom nek jedu g...a ili zauvijek sute. Kazem ovo kao planinar i zaljubljenik u prirodu.
Zeleni aktivisti hoce da sve bude zeleno a mi bez struje i navecer u mraku
Hoce glupani da se privatizacije struja i Telekom da plaćamo 5x više sve
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Još jedan plaćeni članak. Molim Elektroprivredu da Klixu struju obračuna po cijeni bez termoelektrana...
Jedan dan LGBT, drugi dan zeleni aktivisti i tako ukrug. A svi pripojeni na istu (Soroševu) sisu.
Aktivistima legla apanaža iz UNDP-a i najedenom gamad ne mogu disati od zagađenog zraka. Dobru motku i protjerat kod A. Barbok nek tamo brabonjaju.
Ah, Žiško strani plaćenik, ko o cemu on o gasenju nasih termoelektrana, jasta, hajmo ih ugasiti pa cemo uvoziti struju od Ziskovih gazda...
Slučajno sam zaposlenik u ovim zagađivačima i da poručim ovim aktivistima da mi pođojedjoku,,,ili da oni izdržavaju svojim aktivnostima nas oko 250 hiljada
OVI KOJI BRANE TERMOELEKTRANE VJEROVATNO ŽIVE STOTINAMA KILOMETARA DALEKO OD NJIH - Pozivamo ih da se presele u njihova "dvorišta" i da ih nastave braniti
aktivistima, placenim, majku lazljivu
Nabijem aktiviste na onu stvar. Možemo li njih spojiti na dalekovode da nam odašilju struju. Ili šta bi drugo trebali? kupovati možda duplo skuplju struju iz " obnovljih izvora"?
Postaviš ljude na vrhove dimnjaka sa onim besplatnim vrećicama sa štandova voća i povrća iz Binga i nek hvataju taj smrtonosni zrak. Raširiš vrećicu, kada se napuše brzo zavežeš i imaš supstancu za bio-oružje (za izvoz, naravno). Recikliranje i zarada u jednom, a sljedeće godine od profita ljudima kupiš one jače vrećice sa kase u Bingu pa da su efikasniji.
DEBILNA AGENDA ZA DEBLNE GLPE LJUDE!!! III.O.Š- FOTOSINTEZA!!! PO OVOJ LOGICI onda bi oni u Kini i Indiji davno si pokrepali...prije 500 godina. Oni imaju tvornica koliko mi stanovnika!!
neces nuklearnu, neces termalnu, neces hidro, neces solarnu... haj ako vam smeta ne koristi struju mjesec bar pa se javi
Ovo je u rangu ono idem ja s autom na posao i tako zagadjujem okolinu i ja cu prodat auto dat otkaz na poslu da bi zastitio okolinu. Ne mozes samo pricat sta nevalja znaci to i ptice na grani znaju nego pametnjakovicu ponudi nesto bolje ili šuti.Zavrni sebi radijator preko zime i kontaj jest mi lijepo.
Dobra je stvar što su ih (aktiviste) napokon svi prokužili, a sam naziv je fenomenalan, aktivisti hm..
Ja ne razumijem ove aktiviste. Da hoće nam TE još 100godina proizvoditi struju na čumur hraniti ove naše rudarske porodice. Aktivisti neka kupuju struju iz EU slobodno i nek je po njihovoj tarifi i plačaju.
Ovi razni aktivisti su poput onih koji bi da se *ebu a da im ne uđe. Nek stave sebi u guzicu utikač za punjenje el. uređaja
Još je ostalo da nam zabrane i termoelektrane pa da nemamo ni svoje energetike, pa da postanemo ovisni od EU i po tom pitanju. Molili bi da se vrate TE kad bi se počeli računi naplaćivati po cijeni el.energije na tržištu. Niste svjesni koliko nam dolaze mali računi za struju, u odnosu na EU, a sve zahvaljujući našim termoelektranama.