Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas Jelko, od prije 20 godina do danas ko sve ne a ovdje se stvari ne miču sa mrtve tačke.Veći je ovdje problem nego što barabe iz MZ misle.Po meni je jedino rješenje da iz EU budu konkretni i da zažmire na oba oka, prime nas u EU a šuplju nek prodaju Srbiji.
ha, ha, cuj covjek se zove jelko, ubleha zesca, jel\' i ovaj zavrsio skolu odbrane i zastite sa velikim odmorom, ole. ole jelko, jeb\'o te onaj ko ti dade ime
Pa moj Jelko ti baš hoćeš da nam Dodu srce opali...pa razvali ga bolan, kako imaš srca
Svaka cast Gospodine Jelko Kacin, sta zna seljak i prostacina dodik sta je drzava i cast, sta je covjek i postenje, mafijas je, vulgarni medjed, fasista i upravlja jednim genocitatom gdje je 300 000 bosnjackih civila ub;ijeno i 60 000 djevojki, djece, zena, majki sil;ovano! KO SE TIME MOZE NORMALAN PONOSIT?
pa nikola spiric je taj koji je najvise blokiro planski po naredbi tadica i jeremica da se ne ispunjavaju uslovi bih-i koje zahtjeva eu-a i vijece evrope! srbija lobira punom sakom po ovim institucijama i to je JASNO i pticama na grani! a sto foteljasima politicarima na pozicijama ovakav status quo odgovara za pljacku drzave i naroda to je samo dokaz da politicarima na vlasti nije do prosperiteta i reformi ustava koje treba napravit sto prije i to prije izbora! izbori u oktobru nista nece novo donijet drzavi i gradjanima bih-e , vec ce to samo biti put genocidnoj tvorevini da trazi nezavisnost poslije refernduma koji je usvojila u martu! ako ne bude ustavnih reformi prije oktobra bih-a je mrtva drzava a za to su i sami gradjani krivi jer nisu sposobni sic na ulicu i trazit USTAV BIH-e 1992-e da se stavi na funkciji!
Samo ti laj dzukelo,,izlaj se,,bice ti lakse...
@ Teks Srbi su došli 1918 i okupirali Sloveniju...ne znam šta znači oslobodit od Austrije...Slovenci su živili u kakvoj takvoj slozi...Austrija je bila Gospodar,pa su onda došli svrbi...sa šajkačom,kokardom,prdoslavjem,ćirilicom,poreznicima,srbskim jezikom...tako da po glamaj ga Jelku
majku ti slovenacku, Srbi su ti stvorili drzavu, u 2 rata su krvarili i najvece zrtve podnijeli da bi tebe oslobodili Austrije, da bi ti danas imao tu saku jada od drzave... tad ti to nije bila \"tamna politika\" nego ste sa cvijecem docekivali oslobodilacku srpsku vojsku
Jelko Kacin je zesci i.d.i.o.t.
krele k.aram ti mamu
Dodik je jedan obicni VO
ko kaze da niko ne gleda rtrs . vi poturice ga gledate itekako .
Mislim da mi mediji trebali bojkotovati Dodika totalno. Sto ga vise prenosite to ga vise slusaju zatupljenici u BiH. Neka ga prenose BHT1 i RTRS te kanale ionako niko ne gleda, osim kad su utakmice u slucaju BHT1, a RTST gledaju oni iz manjeg entiteta bez kablovske, hvataju signal preko sobne antene ili prsta na crno bijelom ekranu.
Sigurno ga je napravio neki bosanac(kao dosta slovenca) pa zato voli BiH.
Opet ovu hablecinu prenosite .price o Eu , ujedinjenoj evropi i blagostanju u njoj su sad vise nego smijesne . ko jos u te gluposti vjeruje ???? Ljudi dodjite sebi !