Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvinite Hrvati i Srbi što smo vas 200 000 ne-muslimana, naših bivših komšija i susjeda protjerali, oteli vašu zemlju i imovinu, te ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slijepo pratili Alijinu deklaraciju, pogriješili smo što smo ratovali protiv dojučerašnjih komšija i susjeda, a prigrili bliskoistočnu braću kao svoje najrođenije, zato što su naše vjere. izvinite u ime svih Bošnjaka i stidim se svega toga! Izvinite braćo još jednom i nadam se da će jednom zauvijek mir doći na ove prostore i da ćemo svi muslimani i suniti i šiti i derviši živjeti u jednoj jedinoj lsIamskoj zajednici sa drugima, tj vama ne-muslimanima, koji će uredno davati harač i biti pušteni da žive na našoj zemlji i da će BiH pomoći za odštetu nanesenu vašim narodima! Maksuz sellam Srbima, Hrvatima i ostalima!
Nadam se drugostepenoj ZA GENOCID! Jer je u Presudi MSP u članu 386. imenovana i Policija RS kao izvršitelj genocida u Srebrenici!
ce dokrajciti bih ceka se samo ulazak hrvatske u eu i presuda politickom policijskom i vojnom rukovodfstvu herceg bosne
ovo cu ja na drugostepenom preinaciti u oslobadjajucu presudu
Trebali su dobiti DOZIVOTNU ROBIJU, sve ostali je NISTA ! Oslobodio ja haski cirkus pravde jos gore mostrume srbe ko momcila perisica, ZNACI da ove presude NE TREBA shvatati ko ozbiljne od haskog tribunala SRBO PROTEKTORATA ! Haski Tribunal = GREAT SERBIA !
GENOCIDNA KARTAGENA RS MORA BITI UKINUTA! Ne,presuda je slaba trebali su dobiti DOZIVOTNU. Dosta vise sa Bosnjackim merhametlukom.Oko za oko,zub za zub.