Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ako je ubio ,ubio je u ratu pripadnika neprijateljske vojske u sukobu. To je rat a ne zločin.
rat je ubit nekoga na ratistu. rat nije ubiti zarobljenika. a to sto je sa oruzjem ubio nekoga bez oruzja govori o njegovoj sposobnosti. drukcije HVO i nije znao ubijat.
OVAK KLIX JE SRAMOTA TREBA ZABRANIT ON SAMO RASTURA BOSNU STO JE ZELJA I SADA DA RASTURI REPKU STA NAS BRIGA STA JE STARI RADIO TONI JE PATRIOTA IGRA SRCEM ZA REPKU NEK VAS JE SRAMOTA,KOLIKO ZLOCINACA IMA KOJI SE SETAJU SLOBODNO VI SAMO ZA OVOG SE UHVATILI SRAM NEK VAS BUDE TONI DA NEVOLI BOSNU NEBI NIKAD ZAIGRO I IGRA SRCEM I NEBI GA TREBALO UOPSTE SPOMINJAT OVDJE A VIDIM DA JE TO GLAVNA STVAR POMENUTI KAKO JE ON OTAC OD SINA KOJI IGRA U REPKI ,
nekima je ovdje najveca tragedija sto je on otac Tonija Sunjica (*ebo vas on). Boli me briga ciji je caca...ovdje je mrtva glava....sto se mene tice nek se nikad vise ne pojavi u reprezentaciji, ali ovaj mora pred pravdu!!!!!!!!! sve ostalo je ne vazno u ovom trenutku.
@plavi: to ti kazes da je naravno....pogledaj minuse na moj komentar. procitaj dole neke komentare.
Sta je zlikavaca po Bosni sto su palili i ubijali i sad hodaju medzu narodom ,duse su im crne i samo oni znaju kako im dani izgledaju ,.Kaze Allah nepozeli nevjernicima smrt pusti ih nek zive da sto vise grijese,jer Allah im zeli da zamjeni za gore ,dovoljan ce im biti dzenehem a groznolije to boraviste za nevjernike ..Bosna je puna zlocinaca koji hodaju medzu ljudima koji su pljackali ,ubijali rusili .Uvjek kazem haram bilo svakom ko zaboravi desavanja od 92-95 i svom djetetu treba da isprica jer nevjernici uce svoju djecu ko je ko a glupi Bosnjo ko tele .I jedini Bosnjo je vjerovo u sugavo brastvo i jedinstvo dok neprijatelji su znali ko su im prijatelji a ko neprijatelji ,al nekaznjava Allah dzaba ..
...nek se cmoljilo u crkvi, tadija, nek se popi ruka balavila i kršćanstvo glumatalo...
Pravda za Tadiju!
Naravno, pravda treba da stigne svakoga tko se ogriješio, pa što ne bi i Tadiju. Gospodin Tadija je zasigurno nevin, a to dokazuje svojim bjekstvom.
@Sergej Trifonovica i ostale sto pucaju minuse!Kontas,da dobije sto je zasluzio!Po pravdi!