Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba si osveštao ured, Ognjene. Ne pomože ti ni Kačavenda...
Nije dobro nadimio...
Samo naprijed, smjenujte rusioce nase domovine..
Cuj Fahre - manje zlo SNSD od SDSa... Kako li su on i sef mu Zlaja samo dosli do tog zakljucka. Istina je da je SDS pucao po gradjanima BIH, ali to vise nije isti SDS. Ili bolje ovako, takvoj politci SDSa se potpuno primakao SNSD. Ne vidim po cemu je SNSD manje zlo od SDSa. SNSD je nacional fasisticka stranka. - negiraju genocid - pruzaju podrsku svim haskim osudjenicima - 8 godina kontinuirano negiraju drzavu - 8 godina urusavaju sve drzavne institucije - 8 godina huskacog trovanja gradjana RS prema drzavi BIH Ako je taj SNSD manje zlo, svaka vam cast Fahro i Zlajoglu. Ako je SDS pucao po gradjanima, SNSD danas vrsi psihicku i svaku drugu vrstu presije nad ovim ljudima. Ali naravno da SNSD vama odgovara. Ako nista, imate jednu zajednicku ideju oko koje se mozete okupiti. Onu zbog koje je Mile vec odavno isplanirao svoj bijeg na Dedinje.
Tadic malo vise nastran mladic :)
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
SDS BiH je stvorena ''ad hoc'' zbog straha od bujanja Muslimanskog nacionalizma pod palicom ''vjecitog '' protivnika suzivota Muslimana sa Srbima, socijalistickog Titovog suznja Alije Izetbegovica. Naviru mi sjecanja i slike njegovog govora na Kosevskom stadionu-dupke punom njegovih obozavaoca sa prostrtim boscama i cevapima ispred njih.Moja dobra prijateljica-po ocu muslimanka- mi veli :''Ja ,ne pripadam ovima-ovo nije moj narod ''. ,mada je imala tipicno muslimansko ime.
Vidi se da , kako sam reće, nisi upućen u politička zbivanjasada ali ni prije pa bi bilo bolje da pratiš šta se dešava tamo gdje jesi.....
Mjesto odgovora evo jedan citat: ''Ali moji roditelji su Srbi,kao i ostatak familije.Dobar dio njih i dalje zivi u Republici Srpskoj,pa je igranje za Srbiju bio jedini logican i realan potez-povratak mojim korenima'' Neven Subotic,Banjalucanin-Fudbaler Defanzivac iz Berusije-Njemacka prica o svom zivotu za engleski ''Gardijan'' Sta ces i ja sam razapet na dvije strane,dvije/dve drzave obje/obe su mi mile..R.S.&SRBIJA.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa ako nam je SDS prilika za bolju buducnost onda da odmah idem pusku kupit dok nije nestalo...Znamo sta ovi rade kada dodju do vecine.
Laku noć, Tadiću!
Pravi smrad štreberski, kladim se da su ga vazda tukli po školi...
dzabe ti pop osveti kancelariju
Nije đabe , ne brini ... platio je on to iz svog đepa kao i Špirić
Nema IZMETA fašiste sa komentarima?! Uh da, jugo puše, psihopate tada divljaju negdje na ulici ili u šumi, ili je na teškim lijekovima pa smrdi negdje.
Iskreno obradovala me ova vijest,nek ove neradnike smjenjuju,dosta je vise nama supljoglavih kojima je cilj unistenje BIH..
Nisam upucen u danasnja politicka zbivanja u BiH-ko kome,ko s kim-,ali iz iskustva znam da se politicka borba u BiH bazira na Otomanskim uzusima [bilo da su to Bosnjaci/Muslimani ,Srbi ili Hrvati u pitanju ]-podmetanja i lazi,nacionalizam , religionalizam,a o narodu niko nikada nije razmisljao osim kada im je trebao za glasanja,rat ili razna druga potkusurivanja. Vjecito pomracenje i sunca i mjeseca-Tamna strana svijeta-.
e nek ni ovaj cetnik nije,pa nek sve ide u pm..
Tadica nikad i nije bilo briga za BiH i zasto bi onda i bio na nekoj funkciji ...
a kojeg to srbina jeste.... dajte da čujemo ?!
al nije Srbiju za njima, tu je caka ... samo oni ne vide