Predsjednik Srbije u Sarajevu
0
Tadić: Nisam naklonjen ni Divjaku ni Mladiću
Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruzvelt - Nisam naklonjen ni Cercilu ni Hitleru :D
Gospodine Tadiću nisu Hvati i Bosanci i Hecegovci imali ideju o granici Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica nego su je smislili Srbi. Kada priznate da ste započeli rat na Balkanu i sve narode doveli u situaciju u kojoj se nalaze možete pričati o pomirenju. Kada osudite tvorce ideje o granici velike Srbije na potezu Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica možete postati čovjek. Do tada ste obična P-E-D-E-R-Č-I-N-A. Pozdrav iz Sarajeva
De se malo vratite pa procitajte vase komentare pa onda idite i lijecite se .Niste vi normalni, niko vama ne valja.
Jel istina da je Tadić predložio jučer da se u humanitarne svrhe organizuje tenski meč između Đokovića i nekog iz BIH, i da je Željko Komšić odmah prihvatio prijedlog i rekao da je Zlatko Lagumdžija kao prvi reket BIH spreman za taj susret ,Željko je onda izazvao Tadića na susret parova rekavši da će ispred BiH igrati, Lagumdžija i D. Hadžić. Ne zna se da li će naši reketaši prihvatiti da to bude humanitarni meč :o)
Kad je rekao: Ako sud osudi osobu za ratni zlocin., ja cu se prvi izvinuti. A oni su ga predali onako starog da ga nikad ne osude, i vec su dogovorili da ga sahrane uz sve pocasti.
svaki politicki pokret sribije treba kroz snajper promatrat.....nije im za vjerovat ma sta god govore
Srbi JESU bili napali Sloveniju al su BRACA Svabe stali uz njih i rekli Srbija NI PO KOJU CJENU blizu nas!!! Tako ih odmah naprasili, a da kasnije su normalno stali i uz bracu Hrvate(Zasto pjesma Danke Deutschland??) Cudno mi je da ovo neznate. Zar zaista iko misli da bi Svabe dozvolile da im Smrdi budu u komsiluku ????????????
Sa srbijom graditi institucije povjerena!!!!! hahhahhah vic godine !!!!! Lazljivcima samo NETREBA VJEROVATI!!!!!
ZASTO JE KOMSIC SKINUO CVIJET - SIMBOL SREBRENICE SA REVERA? GLUPE BOSNJE, GLASAJTE OPET ZA NJEGA!
Naivni smo bili i vjerovali vam 1992. godine i uradili ste to što ste uradili, pa valjda smo se do sada opametili Tadiću što se mene lično tiče nikada nisi ni trebao dolaziti i pričati bajke !!!!
Dzukela je obukao CRVENU KRAVATU! Na zalost nasi glupaci ne znaju da je to sa psiholoske strane postavljanje drugih u neravnopravan,ponizavajuci polozaj.On im direktno i javno i vrlo jasno daje do znanja da su \"mala djeca\"za njega i da su u podredjenom polozaju!!! Bog me ubio ako ovi nasi idioti o tome imaju pojma! Druga stvar,niko od nasih politicara ne zna s kojim razbojnikom razgovaraju.Ovaj bandit ima vise stoljetni pedigre lopova,pljackasa,koljaca,palikuca...TADICI su iz Hercegovine(danasnja Crna Gora)iz PIVE odakle su NAJVECI KRVOLOCI . To je regija poznata po Baji Nikolicu-Pivljaninu,Shujo Karadzic,Novica Cerovic...Tadici pripadaju ovoj opjevanoj po zlu bandi i isticu se medju njima kao najvispreniji\"u svakom se kolu znaju snaci\". Nasi ne znaju na koliko su mjesta suplji kao sto nisu ni stariji znali pa ih je Milosevic preveo zedne preko vode.
Uh dobar mi je ovaj mali PRASAC, najredovniji komentator na ovom portali mmmmmmmmmmmm Odrada je bila opaka, kutija od vazelina prazna ;) HRROOKKKKKKKK voli te tvoj vladika
Vi ste nas gurnuli u provaliju iz koje nam ni dan danas ne date da izadjemo tako sto stalno glasate za vase ultra nacionaliste tipa Covica i Dode. Kad ste nam zadnji put nesta dobro ucinili. Stalno nam zabijate noz u ledja i ocekujete neke pozitivne znakove od nas. Jeste li vi vise normnalni. Ima vise razloga zasto drzava ne funkcionise i znamo da je i do nas. Ali znamo da ste vi i vas gl,upi nacionalizam zasad vodeci faktor. Ko drugi blokira usvajanje zakona protiv korupcije ili mislite da ce Dodo pustiti da istraze njegov dosadasnji rad.
Prijatelj Dodika je neprijatelj Bosne i Hercegovine.
ma i ovaj je tadic kreten sad se pojavio kad treba da ucvrsti odnose sa regijom jer mu je rekla eu dok se on grli sa dodikom zna se koliko je sati
Tadic svaki put kaze jedno te isto. Kao da slusas traku koja je stavljenja na repeat. Samo je ovaj put dodao jos i Djokovica. Beograd i Zagreb govore jedno, misle drugo a rada trece.
Se,rb,ia bi napala i Sloveniju da je mogla. Napadne tri drzave: Hrvatsku, Bosnu i Kosovo i njihovi gradjani tvrde da zele mir. Moje licno misljenje je da zele ku.rca da se malo nap.us,e i ako vam je Beograd toliko tolerantan zasto njihovi stanovnici ne priznaju svoje zlocine i krivnju za ovaj danasnji rasul na Balkanu koji su upravo oni sa svojim ratovima izazvali. Pa koga vi vise zelite praviti bud,al,om ret.ardi.rana Sr,p.ska go.vna. Je,bi,te ma,t,er, jel to trebate da zapocnete jos dva rata da vidite da ste obicna gomila se.lja.dije a ne neki multi etnicki laz.ovi kojima ljudi vjeruju. Pa dok negirate da su milioni vasih sugradjana davali potporu Milosevicu dok je marsirao sa vojskom u ove zemlje nemamo sta imamo razgovarati o toleranciji.