Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bolan nema Bosne!
Kako bolan nema maticnih brojeva!
pa ima sve do granice RS bolan
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Aj sve..... al kinezi o nama da pišu!!!.....aj svaka im čast.
Javili im ovi iz rajlovca :)
Djeca u kolicima su simbol, dužničkog ropstva, to dijete je već dužno do groba, nema nikakvu budućnost, iz, iziskustva znam, ako završe fakultet, magistriraju, prije će dobiti na lutriji nego zaposlenje, uz to moraju provesti cijeli život koji je obujmljen, ne-etikom, nemoralom, ne-kulturom, banalnošću, dakle, na najnižem civilizacijskom nivou, eto, ćega može biti dijete simbol u Sarajevu.
Dje ba zapelo ?
Sve one koji su mislili i misle da ulažu - investiraju u BiH, molim da nas zaobiđu bar do izbora 2014. Sa parama koje bi uložili, samo bi pomogli ovim lopovima na vlasti da se održe na mjestima na kojima su. Spasite BiH ne dajte nikakve finansije!
Sve trecerazredne novine u svijetu. BIH ni Bogu nije interesantna
Gorices u paklu brate, goricete svi, za vas spasa nema jer ste bol nanijeli.
Srce ko kuca!
Bojim se da od ovih protesta neće biti ništa. Volio bih da se varam, ali jednostavno ovo mi sve više liči na neki cirkus. Nema radnika, nema demobilisanih boraca, nema RVI, nema rudara niti poljoprivrednika... Svaka čast studentima ali mi ovo što sam gledao na TV-u izgleda kao zezancija.
Pa drugar danas ispred parlamenta bili penzioneri, poljoprivrednici, sindikati... taksisti blokirali saobraćaj. Studenti se digli.. ja mislim da je dobro počelo. Ako ne donesu zakon do 30-tog, ne bih im bila u koži.
Sa tom konstatacijom da im ne bi bila u koži se ne slažem. Šta to misliš da im se može desiti? Ništa im se neće desiti niti će se išta biti promijenjeno. Trebaš da shvatiš da to što su se pojavili taxisti ne znači ništa drugo nego to da na taj način pokušavaju da proguraju i skrenu pažnju na ono što njih žulja, a to je konkurencija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa sad nek' pišu ovi mediji iz RS kako je ovo nacionalno obojen protest.. evo ''vidi se'', baš me briga za sve različitosti - hoću svoja LJUDSKA prava!