Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa imate neviđene slobode. Lažete na sve strane, širite mržnju, nikad ne provjeravate informacije, ne odgovarate za obmanu i laži. I pored ovog svega niko vas ne tuče i onda se žalite da niste zaštićeni.
vala bas.posle politicara najveca gamad
Kod nas su mediji zaštićeniji od medvjeda - mogu lagati do mile volje, a najčešće su za to najbolje plaćeni, naročito ovi u smrdskoj. Novinari se zakonski gone samo kad govore istinu, kao što je slučaj sa novinarima FTV kad su iznijeli na vidjelo dudukove pljačke i krađu, pa su optuženi u smrdskoj.
Pa kad ste svi režimski mediji od koga to treba da vas brane, od naroda?
jel nas moze neko zastiti od novinara ???
Bagra novinarska, traže nekakve zakone.... a danas se najviše ratova vodi upravo posredstvom njih i njihovih medija! Potpale vatru i ona kasnije plane i to dobro, dokazano na Istoku.
Ko je u Bosni zaštićen, osim ovih vlastodržaca?
Pitanje je zasluzuju li zastitu. Pogledajte sta radite i pisete, gospodo novinari. Jeste li vi uopste novinari? Je li vas stid kada vidite sta novinari Guardiana, NY Timesa i tako dalje rade? Pa eto i B92 iz Srbije. Vi pisete o golim zenama, lazete ljude i dizete tenzije.
Ne moš lajat a da te neko ne opauči. U GENOCIDNOJ je "novinarima " sve dozvoljeno u zataškavanju zločina i genocida nad nedužnim civilima, ženama i dijecom. Primjer od danas, umjesto da oplakuju svoje poginule na mjestu gdje su poginuli, a to je oko Predsjedništva, kad su ga popušili prilikom zauzimanja zgrade, oni se sjatili u Dobrovoljačku, tamo ih nisu dotukli DOBROVOLJCI, junaci države, nego u bliskoj borbi po gradu.
"Novinare" najvise ugrozava vlastita glupost,bezkicmenjastvo i zelja za senzacijom!
E lazu da su u citavoj BIh novinari ugrozeni jedino u okupiranom dijelu BIh tkz rs entitetu tu baja vedri i oblaci jedino se drznu Bn nesta napisat protiv baje al to on odma proglasi izdajnicima stranim placenicima samo sto ih nije nazvo muhadzedinima i vehabijama..
Ni jedne lijepe riječi za novinare koji su uglavnom gamad i beskičmenjaci a i sami guše slobodu govora na nekim portalima.
Нека навуку куртоне преко главе, да се заштите.