Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za razliku od tebe, koji si vjerovatno porijeklom iz ist. Bosne ili Sandžaka, ti \"šešeljevci\" su svi porijeklom sa tih prostora, tako da nemoj molim te nešto da tvrdiš kad nisi bio niti učestvovao u ratu!
.. U ostalom, i Šešelj je odavde, za razliku od Ganićija, Šaćirbeja, Ćele, Divjaka i većine lažnih ilira, krstjana, Bušmana ili šta ste već ovih dana
@ kara te kid Došli odakle!? Spomenuti Brne je sa Alipašina, a i 99% ostalih tzv. šešeljevaca na sarajevskom ratištu su odavde. Ne budali kad ne znaš
Da je ostao svjedociti jos jedno po´ sata vjerovatno bi ispalo da je on branio Sarajevo,a samim tim i BiH.
Igmanska brigada je bila primjer prave srpske vojske, ponosan sam na ovu brigadu i rado ću je se skećati jer sam bio dio nje, niko nam nikad ništa nije mogao a napadale su nas svakojake horde nekakvih muslimanskih jedinica!
UBITI GA ILI MU DATI NOBELOVU NAGRADU?
Nasrudine to nisu Srpske laži jer postoji video zapis o tome koji si i ti vjerovatno vidio ako ne možeš naći na internetu vrlo lako!!! Uostalom nije istina jednostrana kako je vi želite prikazati: Jašarević, Medunjanin i ekipa sigurno nisu SRBI!!! ALJO je sarađivao sa danas svjetski priznatim teroristima, dakle kriv je !!!!
dado banjaluka dobar pokušaj, ali ko to uopšte sluša srpske laži osim njih samih hehehheh
poslije salutiranja Izetbegovića mudžahedinima i jedinci \"El mudžahid\"u sklopu tzv. ABH ; a sadašnjim svjetski priznatim teroristima; mislim da je svaka priča o šešeljevcima suvišna!!!
Nista ti nisi znao, ili mozda nisi htio da znas, po tebi ti seseljovci su dosli malo ma prelo i cevape u Sarajevo. jos ce ispasti da su dosli nenaoruzani.
Haški sud je F-A-R-S-A, a njegove presude totalno nebitne!