Najveći pravoslavni praznik
0
Svim pravoslavcima sretan Vaskrs
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HRISTOS VOSKRESE Ja sam pravoslavna, ali ne srpkinja! Bosanskim pravoslavcima zelim srecam vaskrs.
Da vec jednom rascistimo te izjave pojedinih srba \"necemo s vama\"!!! A sta to s nama?? Mi hocemo ono sto je nase, uvijk bilo i bice, a to su nasa imanja u \"rezervatu srpska\". Ti @RS ne trebas nista s nama, Bosnjak hoce svoju kucu nazad, i sve ono sto je imao, a ti nikada ne trebas uci u njegovu kucu i u njegovo dvoriste, i niko te ne tjera na to, a nebi bio ni pozvan! Ne moras se ni pozdravljat, ni gledat, ama bas nista, ali stoko neces u tudje pa onda govorit necemo s vama!! Mozes samo otic preko Drine, ali i tamo je multinacionalno drustvo, sto zanci svugdje moze samo u BiH ne moze??!! Najbolje ti je idi na pusto ostrvo, ti i tvoji, tamo sprovodite vase jednoumlje i mislite da ste nesto posebno, a u stvari vi ste ti koji izazivate gadjenje, cak i ovde na ovom portalu ima ljudi koji cestitaju vas praznik, ali ti si odlican primjer da ste g....a i to i ostanite. Nema se sta vama cestitati kad vi veze sa vjerom nemate!!!
HRISTOS VASKRSE! SRECAN VASKRS ILI USKRS SVIM VJERNICIMA PRAVOSLAVNE VJEROISPOVJESTI , TAKODJE SVIMA ZELIM DA PRONADJU HRISTA U SEBI, LJUBAV , MIR, BLAGOSTANJE , NAMA PRAVOSLAVCIMA A ISTO TO ZELIM I I KATOLICIMA.TAKODJE ZELIM MIR SVIMA U OVOJ NASOJ NAPACENOJ I JADNOJ DRZAVI
Trojstvo, odnosno Sveto trojstvo je kršćanski \"nauk\" koji drži da je Bog jedno biće koje postoji kao jedinstvo tri osobe: Oca, Sina (Isusa Krista) i Svetog Duha. Iako se kršćanstvo smatra monoteističnom religijom, kršćani vjeruju da se Bog pojavljuje u tri oblika, koje nazivaju: * Bog Otac * Bog Sin * Sveti Duh Koncept je službeno ustanovljen ekumenskom koncilu godine 325. u Nikeji kada se Sveto Trojstvo definira kroz tri različite Božje osobe (hipostaze), koje imaju istu duhovnu supstancu i zajedno tvore jednog Boga. Dio kršćanskih zajednica odbacuje koncept Trojstva. )) - Joj izmislili \"koncept trojstva\" mimo Isusa Hrista, a KUNU SE U NJEGA??!! Hrišćanstvo, a posebno pravoslavlje i katoličanstvo NE POŠTUJU Isusa Hrista, jer Isus NIJE PROPOVIJEDAO nikakvo \"TROJSTVO\". pravoslavci I katolici su đavoljeve sluge!
Ja sam Jevrej i YEBEM MAJKU svim pravoslavcima, katolicima i muslimanima, a također yebem majke svim Bošnjacima, Hrvatima i Srbima i svim Bosancima i Hercegovcima. Yebem majkare i ostalim \"građanima\" yebenih entiteta TZV RS-a i TZV. FBiH, TZV. Distrikta Brčko i yebem majke cijeloj BiH. Također, yebem majke i našim komšijo-susjedima tzv. Hrvatskoj i tzv. Srbiji, koje su sve, samo nisu države. Atias Mordehaj. PS. Kako je lijepo biti NEKONSITUTIVAN narod :)
sreca sto ovdje komenarise DIJASPORA .. a sto je najinresantnije u dijaspori se najvise drzuze bosanski SRBI I MUSLMANI ..
kakav vaskrs,ja mrzim srbe i zelim vam sve najgore kao npr.da nestanete sa lica zemlje, kopilad turska!!!!!!
....iako mislim da je religija žestok opijum za narad -------------------------------------------------------------------------------------------- ..rece FTDCZ i ode u dzamiju da klanja namaz.
kako je lijepo biti glup kako je lako biti hrabar kako je jedan zivot skup kako je plitak ljudski čabar iako mislim da je religija žestok opijum za narad, ipak sretno slavljenicima
Nemojte se pretrgnuti u cestitkama bivsa braco....da nam se Kravice ne ponove i kako ste nam Bozic cestitali. Znamo mi sta nam vi dzihadlije zelite, zato i necemo sa vama pa makar po cijenu zivota. A vjerujte nam da ako tu cijenu budemo placali mi Srbi, vi muslimani ce te je platiti desetorostruko, kao i \'92!
Sretan praznik i da dogodine osvanete u Leskovcu.
Sretni praznici svim Bosancima i Hercegovcima koji danas slave
ala\'mubarečola
ma kakav \"vaskrs\"??? Bog je JEDAN , a Isus Božiji sluga. Farbanje jaja je obično praznovjerje. Samo Bog pomaže ljudima, a nikakva ofarbana jaja
Sretni praznici