Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivjeli Bosanci, smrt svima koji su nas nazivali \"muslimanima\"!
SDP je uspio ono što od pojave demokratije u BiH niko nije: Izbacio HDZ iz vlasti FBiH! :)
meni se osobno sviđa politika SDP-a jer to je najkraći put da se oformi 3. entitet i Hrvati da riješe svoj status u BiH, sada se barem zna tko ruši BiH a tko je za mir i suživot. Jedino u BiH izborni gubitnici mogu doc na vlast a pobijednici u opoziciju, ali hrvati nikada neće priznati bošnjačku samoupravu i sada slijede prosvjedi, građanski neposluh, blokiranje prometnica , granica,....... i na koncu 3. ENTITET koji će obuhvaćati sve prostore gdje su hrvati prije rata bili većina tj. središnja bosna, posavina i hercegovina. Pa se vi samo igrajte s hrvatskom odlučnošću, a zamislite da je vlast na vrime uspostavljena kada bi došle ustavne promijene na dnevni red NIKADA.
samo naprijed,hrvati su uz vas. nek se sarajevo ne nada da ce diktirati nama hrvatima sta i kako mislimo.
BOSNJACI ! Izdali ste Srbe, izdali Hrvate, sada cete kaznu, placati na rate !
Sad jos samo da inzko postavi Ganica za predsjenika RS a Bakira za predsjednika Herceg-Bosne i Silajdzic da to sve nadgleda i mirna Bosna!
STA JE HRVATI...? GOTOVO JE GOTOVO....GOTOVO JE GOTOVO
HDZ ne valja ali je zato HSP dobar ? Koga vi farbate ?
Hronologija HDZ-a BiH kroz godine: 1. Od Daytona do danas obnašali brojne funkcije u vlastima BiH, uvijek su se krili iza prava Hrvatskog naroda i sve zakone i zakonske regulative koje su donesene, njihovom inicijativom, bile su po njihovom, u korist Hrvatskog naroda. 2. Nedavno se podijeliše na dvije stranke, postadoše ljuti protivnici, optuživajući jedni druge za kriminal. Hrvatski narod ostao zbunjen, jer se podijelila stranka koja pobogu cijelo vrijeme štiti Hrvate u BiH, a od jednom između tih tako poštenih i brižnih Hrvatina nastade svađa i teške optužbe za varanje sopstvenoga naroda. Postadoše ljuti protivnici. 3. Danas, ujedinjeni bez ikakvih promijena kadrova u strankama, te Hrvatine koje su se međusobno optuživale za Kriminal, Korupciju, Prevare i sl, pokušavaju da spašavaju jedni druge. Šta će biti sa kriminalnim kadrovima jednih i drugih i ko su u stvari ti kriminalci. odjednom zaboraviše tu temu, od jednom niko nije kriminalac, ni prevarant! Dakle, svi su MAFIJA
BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU!
Trebali ste odmah predati mandate i čestitati novim vlastima. Sad budite konstruktivna opozicija, i dajte svoj doprinos u pozitivnim promjenama koje slijede u svima nama voljenoj domovini BiH.
NEMA BOSNE....
OVO JE ONO KO SA DJAVOLOM TIKVE SADI. Ista ta stranka HDz (hajd Dodik zabi) je u Hrvackoj jako cijenjena,toliko da vam zastave pale dabogda vas HDz vodio do kijametskog dana.
@bh patriot NIJE MOGAO, JER JE U RATU BIO SLUCAJNI PROLAZNIK !!!
krenulo je krenulo! Sljedeci korak-ukidanje genocidne tvorevine!
pobjeda je nasa! Gdje bi nam kraj bio da nas je u ratu vodio zlatko umjesto onog smotanog alije, bilo bi nase sve do madjarske i bugarske!
@doktor pa ne postoji beskonačna suspenzija, ako je suspenzija onda je ograničena terminom. pošto je termin istekao silom prilika, i suspenzija je ptrestala. e moj doktore...