Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Vlada ništa drugo ne zna, osim lupati građanje po džepu Grijanje, voda, sad i prevoz
Ccc a tebe ti se još buniš?! Pa treba da si sretan što te predstavljaju TVOJI a ne ONI. Morat ćeš uskoro na prebrojavanje krvni zrnaca izgleda.
ima li iko muda da stane pred narod I kaze da smo bankrotirali, da nam slijedi totalni raspad sistema I da je sve sto je vrijedilo zavrsilo u rukama slovenaca a od naroda otislo u njemacku, sveCku, australiju...
Papak, GRAS nije naša firma, to je njihova firma. Mi smo samo ovce za šišanje i pokusurivanje.
Za ove što su na državnim jaslama, omah uplačivati na račun GRASA pare od kupona.
Bubice sjaši! Sve dok ne povedeš postupak oko razloga lošeg stanja u GRAS-u i hapšenja persona tipa Bime i njegove uže i šire familije, te kadrova iz ministarstva saobraćaja, nadzornih odbora i učesnika na tenderima ( uglavnom SDA), sve što ubuduće izgovoriš je šuplja. A karte poskupite pa da vidimo kako će revizori proći:
cuj - kupovat gras kupone ? ovo se vez zove monopol !!!
Napokon nesta rezonsko, ali i dalje mislim da ,, SIPA,, I ,, TUZILASTVO ,, trbaju ,, procesljati lopove u centrotransu i lopove u vladi, ima se tu mnogo sta kriminalno naci.Sva vozila bez obzira koliko ih trba ,, mora,, kupiti vlada jer je ona vlasnik GRAS-a, i gradjani zasluzuju da se prevoze u boljim i sigurnijim vozilima, sto i sami radnici GRAS-a zele.Novac kojim bi kupili vozila je novac gradjana tj. poreskih obveznikai duzni su obezbijediti to gradjanima, a i radnicima GRAS-a kao sredstva za rad.Moramo podrzati GRAS, jer je to nesto sto je nase , i radi penzionera, i studenata, i djaka sred. osn. i ostalih, gdje se ipak moze naci neko rjesenje , u odnosu na one lopove iz centrotransa, koi samo gledaju svoj interes, i koji bi nas sutra ,,ogulili,, bez trunke merhameta i stida. Nadam se da ce mo uskoro imati GRAS, i vozila dostojna ovog HEROJSKOG GRADA I NJEGOVIH GRADJANA. AKOBOGDA. INSALLAH.
Ma daj ne pricaj, a Gras nas kao ne bi ogulio i ne guli... Sta ko ima kome nametat ciju kartu da kupi.. Ako je nekome potrebniji Centotrans, ima pravo da kupuje njihovu mjesecnu.. I cuj vece ovlasti revizora, pa hocemo i mi bolje revizore, a ne ove sto sad imamo
sramota, pa i do sada su su svi "budžetski korisnici" (jedan sam od njih) morali kupovati karte - a onda ih skoro upola cijene preprodavati. OČITO JE DA SE TU VEEEELIKE PARE PERU. neznam zašto ne daju raditi taj posao onima koji hoće da rade.
budzet 2012? Planiranje budzeta u proslom vremenu?!
Ako su vozija GRAS-a stara i u lošme ja sam sasvim siguran da ih krpa i kanta vode neće dodatno pokvariti. Ti autobusi ujutro toliko smrde da ljude tjera na povraćanje. Ja ne vjerujem da se toliko mogu isprljati za dvije do tri vožnje ujutrro.. O linijama 14, 17, 17b, 16 i 16b više niko ni ne priča. Ako je GRAS gradsko preduzeće valjda bi trebao riješiti i pitanje "gradskih linija". Kada ujutro izađem na autobuskim staniciama nema nikoga jer su ljudi odustali od čekanaj autobusa koji nikada neće doći....a sarajevo taxi trlja ruke....
Budžetski korisnik ili ne, svaki covjek ima osnovno pravo na izbora usluga koje zeli da koristi. Mislim da bi svi budzetski korisnici koji se ne slazu sa ovom odlukom vrlo lahko na sudu uz pomoc tuzbe zbog izborili svoja prava.
Kriminalci, prokleti bili. Bubice, zadnja ti funkcija bila.
Vlada da me natjera da kupim kupon hahahah necu ga kupit sigurno,vozim se godinama bez kupona,a sto se tice vecih ovlasti revizora samo da nema pendrek i pistolj i lagano cu sa njima ko i do sad :)
sta ima mangupe
sta ima pickice
Predlažem da građani pošalju pismo zahvale Dini Konakoviću što je postavio ovako dobru "ekspertsku" vladu, Najvažnije je da su oni srušili SDP u kantonu. Sad' ne kukajte nego štutite i plaćajte koliko vam odrežu SDA "eksperti".
koliko te crveni placaju po kometaru, uplacuju li ti barem doprinose pa da se barem pravimo da nam je bilo bolje dok su se izgubljene komunjare snasle u vlasti. P.S. Usput postavili svoje ljude u upravne i nadzorne odbore
Plaćaju me 0 KM. Hajd' ti brani SDA sigurno su te negdje uhljebili.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ma prodajte ga vise i da zavrsimo...
m'rs
Pa sve dosadasnje dubioze javnih preduzeca su isle preko ledja gradjana i to podjednako onih koji placaju i onih koji ne placaju. Gdje to ima??? Evo gas npr. gradjani ne placaju toplanama, toplane ne placaju Sarajevogasu, sarajevogas ne placa BH gasu itd. Pa to je najlakse ona prvi u redu koji ne placa a vozi auto zapljenis mu auto i prodas po cijeni koju je duzan. Kad tako uradis na 10 slucajeva svi ce poceti placati. ja znam kod moje stare u zgradi porodicu koja nista ne placa a voze dva auta. Zakon u hitnu proceduru pa udri. Naravno pri toga poslati ekipe protiv gamadi u javna preduzeca u kojima kako ovdje kaze jedan radi 80% boraca!!!!! Pa jadan bio borci gladuju i to i jeste najveci problem ovog drustva a ovi "prvoborci" ala Sulejman Tihic nas jebase uzduz i popreko!!!