Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li ijedan objekat na kojem nije tabla sa tudjom zastavom, i tudjom donacijom
Kad drzava ne moze finansirati Narodnu kuhinju, nego moraju donacije, sta to govori o drzavi? O.o
Dobar recept vi donirate a mi hapamo
Hajd super, da i ja dođem pa da se naumačem i na kraju u tepsiji "složim" jednu osmicu sa komadom friškog hljeba!
...hvala nasoj braci Turcima koji nam pomazu i uvijek su uz nas...opet su pokazali da su nam oni najveci prijatelji...
KutLJača?
ja..kako ti kazes?
Kažem kutlača naravno, kao što sam oduvijek govorila.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Našim vlastima nije u interesu postojanje narodne kuhinje jer je ona odraz stanja u državi. Sramotno je da dvadeset godina poslije rata uopće i egzistira. Narodne kuhinje se otvaraju u ratu, poslije rata, kod jačih i većih elementarnih nepogoda i traju do oporavka države, maksimalno oko pet godina i zatvaraju se, jer u normalnim državama više i nema potrebe za njima. Ali pošto je kod nas sve nenormalno, pošto nas naše vlasti dvadeset godina tjeraju u usunovrat, a ne u napredak, broj kuhinja i njenih korisnika se povećava, umjesto da se smanjuje. Naša država je sa ovakvim vlastima postala sirotica ispružene ruke i stalno joj neko nešto donira. Hvala humanim ljudima, jer pored ovih naših pohlepnih megalomana tetka Zilha bi se vratila sa kuhinjom u 18. stoljeće. Neka se srame i stide naše vlasti!
Kako samo ovo zvuči, samo je kod nas SVEČANOST u NARODNOJ KUHINJI, dok je po biroima za zapošljavanje i posrnulim fabrikama TUGA. Mislim, hvala svim dobronamjernim ljudima na svakoj pomoći, ali ne mogu nešto da se radujem što je kuhinja, u kojoj se broj korisnika svakodnevno povećava, dobila novu opremu. Ne vjerujem da ce oni koji se tu hrane biti sretniji, jer ljudim treba posao i zasluzene penzije, prije nego rosvajne serpe i tave. Hvala Turcima jos jednom u svakom slucaju.
koliko se ova zilha nakrala od te narodne kuhinje,sinu audi nov kupila
fakat?
jel te stid ?? zena je imala dvije cerke jedna poginula u ratu(imas ime na spomeniku za poginulu djecu ), drugu cerku poslije rata izgubla fujj , sad bi te pljuno da si blizu fukaro jedna ali bitno je da mahala radi
tetka Zilha , kakve su to gluposti ;) tetka???
Što ovi Turci imaju dobre marketing stručnjake, na svaku marku potroše 10 da to reklamiraju. A nisu ni među prvih deset investitora u BiH.
danas sogan-dolma i sutlija ( ima ove varenike od izvoza, nek samo sutliju mute, da se raja malo osladi ;)