Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Modra boja na bjelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu
@chiwwi haj sa se nadjemo ja i ti ?
Gdje i kad ?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
@Chiwwi @Dervofincci @Referendum2018 Imali ste J N A i TENKOVE,HAUBICE, MINOBACAČE,VBR_ove,PAT_ove PAM_ove i SRBIJU I CRNU GORU sa vama a Bosna i muslimani su se odbranili i opstali sa pištoljima i lovačkim puškama jer ste vi "opasni" borci nad ženama i djecom. Sada živite u Bosni i Hercegovini i imate Bosanske pasoše i Bosanske granice a više nema J N A i kasarni u BiH pa se smirite jer traktori su spremni.
I POSLE 20 GODINA OPET SU POSRBICE BJEDA I FUKARA NASPRAM NAS PODRINJACA IZ GORAZDA https://youtu.be/IIwjmCvu1QU https://youtu.be/IIwjmCvu1QU
SRBI KONACNO SHVATAJU DA ZAOSTAJU U SVEMU ZA GORAZDEM https://youtu.be/IIwjmCvu1QU https://youtu.be/IIwjmCvu1QU https://youtu.be/IIwjmCvu1QU LIJEPO JE CUTI KAD PRIZNAJU TO☝️️
@bentoverbutt Vlašče Nato baci par bombi na vas 1995 a što nas ne odveste u nestanak 1992-1995 " junaci" sa J N A i Srbijom i Crnom Gorom .
Jel ovo sad nije zveckanje oružjem, provokacije itd. ?
Goražde - grad nad u kojem je počinjen genocid i etničko čišćenje.
bio simpatican mini rezervat
Tesko da ce neko pkmisliti kada vidi ove retardirane balijske face da su te face uspijele "odbraniti " nesto... A znamo i kako je "odbranjeno" za zelenim stolovima kao i Bihac, Sarajevo ( bombardovanhe Srba i ultimatum za povlacenje oruzja)... Bale lazu potomke, valja praviti istoriju gdje su bili hrabri.. Balija hrabar jbt..
Gorazde - GRAD HEROJ
PAMETNIJI SRBI NEMISLE TAKO https://youtu.be/IIwjmCvu1QU PREGLEDAJ KLIP POSLE LAPRDAJ NEBULOZE OJEBINO JEDNA☝️️
Respect za ove heroje na Drini.
Ispred ovih zastava su trebali staviti onog cigana sa nesalomivom lopatom… To je najjace sto nam je borba dala :-)))
bejha ima više generala(podrumasa) nego amerika
drumovi ce pozeljeti turaka, ali turaka nigdje biti nece...
@katoni znaci i bakira da privode? posto nikom punih 20 godina nije smetao taj praznik,a sada ga,eto slucajno pred izbore, taj praznik vrijedja?