Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grad pun ljaksina! Tigric i njegova derpeusa, haha... treba ga kazniti za taj prekrsaj...
zato zenica nemože biti grad....ciganluk od drzave....
Kad ga je dobio Široki Brijeg iliti Lištica, onda može bilo koji drugi.
kad je listica dobila status grada, ja bih sad trazila da moj mostar to prestane biti, jer je sramota biti na istoj razini s listicom koja nicim nije zasluzila zvati se gradom. zaostala, primitivna, ruzna selendra.
@vinja Slažem se. Možda u Mostaru prvo žele da naprave Istočni i Zapadni Mostar, onda možda i izgubi sve simbole pa i status grada :/
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ako su stanovnici Bihaca od danas gradjani,sta su do sad bili?
Jesi li ti prirodno glup ili treniras?
djeluje kao da se cak i potrudio da ovo smisli ;)
cestitam prekrasnom bihacu... samo niste morali bas tri zene staviti u to gradsko vijece, da vas gluho bilo ne ugroze... :/
:)))))))
Čestitke, Sarajevo je još uvijek u stadiju geta, te daleko od statusa grada, ruralizacijom čak prijeti da ode civilizacijsku stepenicu unazad i postane društvo zasnovano na plemenskim savezima.
prijeti?! otislo davno...
Ne može proći nijedna vijest bez komentara o Sarajevu. Kakav god da je, glavni je grad BiH, i za mene najljepši. Vijest je o Bihaću koliko ja vidim.
Čestitke Bišćanima ..
Ja mislio selo
Vi bi samo odvajali i razvaljivali e nema vise jaro
...kad čujem "suživot i tolerancija" lijepo mi se kosa na glavi digne...ofucalo se ba, rođaci...
...jbg, još nisam :)
znaci commi ima dlaka na glavi:-) a nek oni idu u su***:-)