Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo, uzivo mnogo ljepse
Boze hvala sto ne pripadam ovim bilbord poturicama.
@Bavarac2 ti pripadas haskoj rasi ;D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Lijepo je ovo sve, ali hoce li se ikada napraviti spomenik Kulina Banu, Tvrtku I (znam da ga vec ima u Tuzli, ali samo 1 u citavoj drzavi je nenormalno), Stjepan Kosaci, Jeleni Gruboj, Stjepanu Ostoji ili zadnjem kralju Bosne, Stjepanu Tomasevicu??? hoce li se ikada napraviti rekonstruirana crkva u kojoj se Tvrtko I krunisao kao kralj?? Hoce li ikada doci do rekonstrukcije utvrda kraljevine Bosne?? Ne, naravno da nece, jer Turska na to nece bacati novac
Islamska vjerska zajednica se bavi izdavanjem prostora pod zakup ??? U Mariboru se katolička crkva bavila berzovnim mešetarenjem pa izgubila crkvu !!!! :)))
@kuga pa sta mislis od cega se finansira odrzavanje vakufa ili onoga za sta je vakif odredio svoj vakuf, od prihoda sa vakufa naravno. Npr. Vakif ostavi dio zemlje ili vocnjake i slicno i odredi da se od toga vakufa finansira npr skola ili ucenici a za to trebaju prihodi sa tog vakufa. Isti je slucaj i sa izdavanje prostora pod zakup
Otvoriše Gazi Turali begov vakuf, a zatvoriše, Energoinvest, Zrak, Livnicu, Krivaju, a po Tuzli da ne nabrajam.
@mirsadgluhovic Znaci ti si uvjeren da je islamska zajednica zatvorila sve te privredne gigante. Blago tebi i tesko svima oko tebe.
@hej.ba DANAS SE ČEKIĆ ĆUJE JOŠ SAMO na vjerskim objektima i vilama izbjeglica ko Branković ! A nekada se čuo kod sviju i bio na zastavi zemlje !!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Što je više na Kozari lista, još je više mladih komunista, tako su pjevali onomad, a evo opet isto, samo u još većem broju se namnoži, vjerska gospoda, sa sve tri strane, pa nasta i pravda i poštenje, nejma šta.
Ako su svi klepali jesul i vjerski službenici !!! Kad ? NEKAD BEZEBLI !
@kuga Pa ovdje se zapravo i ne zna gdje počinje vjera ili vjerske zajednice, a gdje država jer, ako Bičakćića skine visoki predstavnik sa svih funkcija, zbog nekih ne zakonski stvari, on se ubzo smjesti u Rijaset IZ, jer su vjerske i državne institucije povezane po svim osnovama.
ni manje ni vise nego administrativno-poslovni centar "Gazi Turali-begov vakuf"???!!!!
@lik5 ovi imaju cevape,butike srebro a mores i klanjat u pauzi ;D
Komunistički teroristi na aparatima
Boze pravde jedina istinita himna srpske zemlje BiH
Taaamo daaaleko, daaaleko od JADRANSKOG MORA, tamo je moja prikolica i moj cerveni traktor!! SAMO TRAKTOR SRBINA SPASAVA
svaki dana poturice slave okupatora ovdje na klixu. Repa bez korjena. Ima li veceg izroda?
Osmanlijski pravoslavac, prodade vlaski kralj srbiju 41 i pobjeze, prodade vlah brata vlaha na kosovu polju, prodade vlah osmanlijske vlahe u HR 95te, prodade vlah i Kosovo, prodade vlaski dzikan i "srpske heroje" od 41 do 91...prodaje vlah i rodjenu mater je ste ciganlija od naroda.....zato DZIKANE prcoslavni kad spominjes neke druge pogledaj sebe i svoje u ogledalu.
@4mnb sta ce opogledat,citava nacija zasnovana na lafini i lazima
Garant ni ta himna nebi imala tekst