Trg Oslobođenja - Alija Izetbegović
0
Svečano otvoren drugi Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.. OTJERALI. STE SVE KRISCANE. Iz graad svojim. F,undameTaliz,om i P,rimitivizmom. à. PRAVITE. KRSCANSKU. SVERU. Nema NI KIPOVA na Tom terug Svjetlosti. S KRSCANSKIM. IMENOM. À vi. ,multietnichari Evropa KAKo. licIMJERNO. I. PATETICNo. kome Koga Cega? PUTUJ ! .
@ I ST. à SAD KAKo si TI. Paglu. I uPRAVO ono sto Sam napisao Gore O funda..... Primitiv.... Jos kad bi i vidio. Pa skontati to za Imena kippva Puna KATEDRALA. Za MISU i prije à unutra ko i u gradu 93%Bosnjaka. Ma Vozi na kome ja pricam KAKo i s oftalmie PUTUJ ! ,
Koliko znam oni ne slave ni Božić, niti Roš Hašanu, nego Bajrame i Hiždretske Nove Godine, a to ne pada sad. Pobrkao si kalendar. Zar nisi vidio spot JA SAM BOŠNJAK, VJERA MI JE lSLAM? Prema tome ne zbori harama!
ČESTIT BOŽIĆ I SRETNU NOVU GODINU ŽELIM SVIM BOŠNJACIMA OD SRCA.
vidim koliko si informiran, nema ti to veze sa samom Novom Godinom, jelka, bor, to su prvi počeli kititi kršćani za Božićne praznike, slavlje, kićenje, sjaj, to je sve na slavu Božića, zatim se spojilo sa Novom Godinom sve, isto tako Djed Mraz ne postoji, nego je to Djed Božićnjak, sv. Nikola! to je činjenica, i slavite s nama, ali imajte na umu da je to kršćansko i kao takvo poštujte!
Kako sresti sto vise idiota na sto manjem prostoru? Idite na Klix
Sta mislite kako commi izgleda?
jesu li bosnjaci inace kvazi vjernici kusali kuhano vino
svijet*
jaoo, nidje veze! pa oduvijek su jelke, svjetla i djeda mraz bili simbol NOVE GODINE! ne mora znacit sad da je to radi velicanja SVETOG NIKOLE, BOZICA i sl... sta? jel treba sarajevo da bude u mraku, a cijeli svjet svjetluca?! pa bar izgleda lijepo, ko hoce neka ode, ko nece ne mora. uostalom, ne zive samo muslimani u ovoj drzavi! peace!
jadni su ovi koji sami sebi daju lajkove da bi sami sebe uvjerili u svoje lazi, jer druge odavno vise ne mogu
koliko je bosnjaka bilo na popisu u toj jugi? osim toga, abdica je stranacki istisnuo izetbegovic koji je 93-ce uveo tekbir u armiju izbacivsi ne-muslimane iz redova odbrane i postivsi s lanca cele, cace i zuke! koliko ih je iz prve slavne pravoslavne brigade koja je ucestvovala u odbrani grada jos u sarajevu? ko je skinuo boska i admiru na vrbanja mostu? nemoj da se nastavimo podsjecati kako ste gradili \"tolerantan i miran suzivot\"...ionako nece biti zaboravljeno
niko se ne zna praviti lud ko vi \"multietničari\" koji već dvadeset godina blokirate gradnju SAMO JEDNE katoličke crkve na Grbavici u gradu u kojem ste u međuvremenu napravili STOTINU džamija
Dok je bila Yuga sve je bilo lako a sada zahvaljujuci stoki koja vodi ovu drzavu doslo je do ovakve mrznje...Kakvu to buducnost pruzamo svojoj djeci ako ce nam osnovno biti da mrzimo nekoga ko nije iste vjere kao i mi..Onoliko koliko volis svoje toliko postuj i tudje!!!!
@glupko I mene je stid sto sam Bošnjak! Nakon tolikih priprema u Ma0či i spremnosti da postanem mučenik za našu vjeru, vi koji ste me do jučer zvali bratom, sada ste me se iz straha od Amerikanaca odrekli i proglasili me Srbinom! Stvarno me je stid braćo! Stidim se bošnjačke dvoličnosti!!!!!
Sada to govoris nakon sto ste protjerali skoro 50% svojih bivsih sugradana ne-muslimana sto pod zemlju, sto iz zemlje. Zakuni se Cacom da si iskrena!
Koliko ste samo primitivni sa komentarima pa to je nevjerovatno..Da li u svemu morate pokazivati mrznju i toliki nacionalisti biti...Prije svega u ovom gradu treba malo misliti na najmladje,djeca se raduju djeda mrazu i svim carima koje su vezane za to...Bio neko musliman hrvat ili pravoslavac svako je COVJEK.Koja ste stoka za nepovjerovati..Ne zivimo u proslosti,zivimo za buducnost!!!!!!!!!!!!